"Počeo je da me pipka po butini, a mislio je i da..." Beograđanka upozorila na manijaka u busu, raskrinkala i devojku koja operiše s njim: Ovako izgledaju FOTO

Devojke i žene u Beogradu često upozoravaju na manijake koji ih vrebaju na ulici i u prevozu

Nemanja Nikolić

Mladić u gradskom prevozu dodirivao devojku po butini, a nameravao je i da joj navodno ukrade telefon.

Devojke i žene u Beogradu često upozoravaju na manijake koji ih vrebaju, pokušavaju da ih dodirnu pa čak i ukradu novčanik ili telefon. Na društvenim mrežama objavljuju lokacije i linije gradskog prevoza na kojima su imali neprijatnosti.

Na Instagram stranici serbialive_beograd napisala je da je na liniji 77 manijak usred bela dana počeo da je dodiruje, a pokušao je i navodno da je opljačka.

- Oko 16 časova u autobus 77 na stanici Zeleni venac je ušao momak, rekla bih Rom, 20-25 godina, seo pored mene i ispod velikog crnog ranca koji nosi sa sobom koji je prazan i očigledno služi kao kamuflaža počeo da me pipka po butini i verovatno mislio da mi otrgne iz ruke telefon, a kad sam mu zapretila i ustala na moje mesto pošla da sedne devojka koju sam upozorila da to ne radi, a ona me samo opsovala i počela da ga kritikuje za neuspeli plan - napisala je devojka i dodala:

Instagram Prinscreen/Serbialive_beograd 

- Po tome zaključujem da očigledno operišu zajedno. momak 180 cm, crna kosa, teget plava polo majica, maskirno zelene pantalone, crne patike i crni prsluk. Devojka 175-180 cm tamno braon kosa svezana u rep bela majica bele pantalone i beli tanki džemper.

This browser does not support the video element.

"POŠALJI NAM SLIKE MAJKE DA JE OCENJUJEMO" Devojka koja je otkrila incestuoznu grupu na Telegramu, sad je na meti MANIJAKA  Kurir televizija