SEZONA NIJE NI POČELA, A U DENVERU VEĆ PROBLEMI! Jokićev tim u neočekivanoj situaciji, Meloun polkušao da smiri navijače!

MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Sezona u NBA ligi još nije ni počela, a Denver Nagetsi već su se našli u neočekivanom problemu. Džamal Marej, edan od ključnih igrača tima u kom je prva zvezda naš Nikola Jokić, viđen je sa ledenim oblogama oko oba kolena.

Ovu informaciju preneo je novinar "Denver gazete" Vini Benedeto.

- Majkl Meloun je rekao da je Džamal Marej imao čudan osećaj u kolenu pred poslednju utakmicu. Procenili su da će proći tokom utakmice, pa su odlučili da drugo poluvreme provede na klupi. Mari je danas imao ledene obloge oko oba kolena.

Ipak, Majk Meloun je ubrzo smirio navijače objašnjenjem Marejeve povrede.

- Pred utakmicu protiv Finiksa se osećao odlično. Bila je to čudna stvar u vezi s prethodnom večeri. Jutros mi je rekao da se oseća sjajno. Iznenada, dok se zagrevao pred utakmicu, osetio je blagu nelagodu u kolenu, nazovimo to tako. U dosta navrata je mogao da istera i odigra i mišići bi mu se opustili. Sinoć to nije bio slučaj. Do tada je bio zdrav i spreman za igru. Jutros sam ga pitao u kakvom je stanju, a oseća se kako treba - rekao je Meloun.

Michael Reaves / Getty images / Profimedia 

Podsetimo, Finiks je u pomenutoj utakmici savladao Denver rezultatom 118:114.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru  Kurir