ZVICEROVOG KUMA POTRAŽUJU JOŠ DVE EVROPSKE DRŽAVE! Glavni urednik Kurira otkrio nove detalje: Čeka se odluka suda u Zagrebu hoće li Zdravkovića izručiti Srbiji

Jedni ga traže zbog teške krađe, a drugi za razbojništvo.

Printscreen/Instagaram

Milovan Zdravković, kum Radoja Zvicera, koji je u petak uhapšen u Zagrebu po poternici Srbije, kako Kurir saznaje, bio je visokopozicionirani pripadnik kriminalne grupe koja je optužena za ubistva "škaljaraca" u Atini i na Krfu 2020. godine, i "uživo" je pratio likvidacije Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u jednom restoranu u prestonici Grčke 19. januara 2020.

Posle dvostrukog ubistva u Atini, kako proizilazi iz presretnute Skaj komunikacije, pripadnici klana su slavili, a Zdravković se lično založio da se optuženom Veljku Belivuku, kog su smatrali zaslužnim za pronalazak Dedovića i Stamatovića u Atini, daju "obezbeđenje i poslovi".

Hapšenje Zdravkovića bilo je tema emisije Puls Srbije na Kurir televiziji, čiji je gost bio glavni urednik Kurira Rajko Nedić. On je u programu uživo saopštio najnovije informacije koje se tiču ovog slučaja.

This browser does not support the video element.

ZVICEROVOG KUMA POTRAŽUJU JOŠ DVE EVROPSKE DRŽAVE! Glavni urednik Kurira otkrio nove detalje: Čeka se odluka suda u Zagrebu hoće li Zdravkovića izručiti Srbiji  Kurir televizija

- On (Zdravković) je bio zapravo u Španiji, koja ga je izručila Hrvatskoj i zato je pre neki dan bilo to opsadno stanje u Zagrebu. Hrvatska policija je, uz neviđene mere obezbeđenja i sa onim specijalnim antiterorističkim prslucima, dovela na sud Zrakovića koji se u Hrvatskoj teretio zapravo za falsifikovanje dokumenta. On je to priznao i njemu je propisana uslovna kazna uz novčani iznos - otkrio je Nedić, a potom podelio najnovija saznanja.

Kurir Televizija  Glavni urednik Kurira Rajko Nedić

- Međutim, odmah nakon što mu je ta presuda izrečena, on je uhapšen ponovo. Novi detalji su da ga osim Srbije, potražuju još dve zemlje i čeka se odluka suda u Hrvatskoj da li će ga i kome izručiti. Srbija ga potreažuje zbog sumnje u umešanost u četiri ubistva, na Krfu i u Atini 2020. kao i za trgovinu kokainom. U međuvremenu se pojavila poternica iz Švajcarske za tešku krađu i iz Kipra za razbojništvo. Pretpostavljam da će sud u Zagrebu presuditi u našu korist zbog težine dela koje mu se stavljaju na teret.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

VOĐA ŠKALJARSKOG KLANA NUDIO ZVICERU POMIRENJE, A EVO ŠTA JE BIO NJEGOV ODGOVOR! Ubice sa Cetinja planirale da usmrte 4 osobe?!  Kurir