"HAJDE DA SLUŠAMO MUZIKU, ZAR TO NIJE LEPO?" Tramp od mitinga napravio koncert! Kamala Haris ga ismevala! (VIDEO)

Donald Tramp napravio muzički šou u gradskoj većnici tokom mitinga u Pensilvaniji

EPA Shawn Thew

Gradska većnica u Pensilvaniji u ponedeljak se pretvorila u 30-minutnu muzičku scenu na kojoj je plesao Donald Tramp.

Događaj je izazvao nove podrugljive komentare od strane potpredsednice Kamale Haris, jer je u svojoj kampanji napala Trampa da je "slab i nestabilan."

Dve ekipe hitne pomoći u gomili prekinule su događaj, za šta je Tramp okrivio vrućinu, dok se moderatorka skupa, guvernerka Južne Dakote Kristi Noem našalila rečima o tome da mesto ne može da priušti klimatizaciju "u ovakvim ekonomskim uslovima".

Tramp je pozvao da se "Ave Maria" pusti tokom oba prekida, ali je bivši predsednik progovorio samo nakratko nakon što je druga osoba dobila hitan medicinski tretman.

- Hajde da više ne postavljamo pitanja. Hajde samo da slušamo muziku. Hajde da od toga napravimo muzički festival. Ko dođavola želi da čuje pitanja, zar ne? Zar to nije lepo? - rekao je Tramp.

Tramp je tada stao na binu njišući se i ljuljajući se uz muziku, dok publika nije znala da li je događaj završen ili ne, preneo je AP.

EPA Shawn Thew 

Nakon što je odsvirana "YMCA" grupe Village People, pesma koja se obično puštala na kraju Trampovih mitinga, bivši predsednik je ostao na sceni i upitao: "Niko ne odlazi, šta se dešava?"

EPA Shawn Thew 

Odsvirano je još nekoliko pesama dok je "musički festival” u gradskoj većnici trajao više od 30 minuta, u trenutku kada je publika polako izlazila iz hale, a sve se završilo tek kada je Tramp konačno napustio binu.

Kako je reagovala Kamala Haris?


Zvanični nalog kampanje Kamale Haris na društvenim mrežama podelio je snimak bivšeg predsednika koji polako igra uz muziku na bini.

- Tramp izgleda izgubljeno, zbunjeno i zamrznuto na sceni dok nekoliko pesama ide više od 30 minuta i publika odlazi ranije sa mesta skupa - stoji u komentaru.

EPA Shawn Thew 

Sama Haris je podelila objavu, dodajući: "Nadam se da je dobro."

U naknadnom postu, kampanja je ismevala Trampa ističući da je rekao svojim pristalicama da "izađu i glasaju za 5. januara" i "brbljao o Hanibalu Lektoru, kanibalskom serijskom ubici koji nije stvaran".

Šta je poručila Trampova kampanja?


Trampova nacionalna sekretarka za štampu Kerolin Livit podelila je njegov snimak kako pleše uz numeru "YMCA" na mreži X uz tekst:

- DJ TRAMP!

Portparol Trampove kampanje Stiven Čeung je prvo tvitovao:

- Nešto veoma posebno se dešava u Pensilvaniji upravo sada u Trampovoj gradskoj većnici - dodajući: "Totalni festival ljubavi u gradskoj većnici PA! Svi su bili toliko uzbuđeni da su se onesvestili, pa se Donald Tramp okrenuo muzici."

(Kurir.rs/Forbes/Preneo: V.M.)