OVAKO DANAS IZGLEDA ACA ŽIVANOVIĆ! Naš pevač bio u vezi sa Tamarom Đurić, a sad smo ga uhvatili sa ženom i svi kažu da je ista starleta! PAPARACO

Pevača i njegovu lepšu polovinu posle dužeg vremena uslikali smo u jednom kafiću na Vračaru gde su razgovarali sa prijateljem

Kurir, Nemanja Nikolić

Aca Živanović uživa u društvu svoje supruge Ivane, u šta se uverio i naš paparaco.

Pevača i njegovu lepšu polovinu posle dužeg vremena uslikali smo u jednom kafiću na Vračaru gde su razgovarali sa prijateljem. Iako Acu u poslednje vreme ne viđamo često u javnosti, on se fizički uopšte nije promenio. Supružnici su sve vreme nešto ćaskali, a onda je pevač neko vreme razgovarao i telefonom. Njih dvoje imaju dvoje dece, a iako na estradi ovih meseci vlada epidemija razvoda, Aca i Ivana deluju zaljubljeno kao prvog dana.

Kurir 

Inače, poznato je da je pevač bio u vezi sa Tamarom Đurić, a mnogi kažu da Ivana baš liči na starletu. Njih dvoje su zajedno učestvovali 2025. godine u rijalitiju "Farma", gde je otpočela burnu vezu sa Acom. Kako su tada mediji prenosili, oni su pred kamerama imali i intimne odnose, doduše ispod pokrivača, a mesec dana nakon izlaska iz rijalitija raskinuli su vezu.

Kurir 

- Oboje mnogo radimo i nismo imali vremena za nas. Vremenom se stvorila distanca i rešili smo da je bolje ovako, prekinuti na vreme dok se nismo potpuno udaljili. Mi smo ostali u korektnim odnosima - rekao je tada Živanović za domaće medije, a Tamara je izjavila da razlog raskida nije novac.

Printscreen/Instagram 

Nakon ove turbulentne romanse, Aca i Tamara otišli su svako na svoju stranu, a pevač koji je važio za velikog zavodnika je, poput svoje bivše devojke, takođe uplovio u mirnu luku.

Instagram, Yt 

Kurir.rs

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC  Kurir TV