Pokazala pravo lice: Sina Linde Evanđeliste otac jedva priznao, a maćeha Salma Hajek jednom slikom pokazala šta misli o posinku

Nakon što se Linda Evanđelista porodila, ime oca deteta nije bilo navedeno na papirima. Ali se saznalo da je u pitanju Fransoa Anri - Pino sa kojim je slavna manekenka bila u vezi do 2005. do 2006. godine

Ron Adar / Shutterstock Editorial / Profimedia, (Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Linda Evanđelista je 2006. rodila sina Ogastina Džejmsa Evanđelistu, koga je dobila u vezi sa milijarderom Fransoom Anrijem - Pinoom koji je odbijao da prizna očinstvo da bi slučaj završio na sudu. Godinu se prošle od tada, a kakvo je sada stanje u porodici, otkrila je Salma Hajek, maćeha ovog tinejdžera, oglasivši se nedavno na Instagramu.

Nakon što se Linda Evanđelista porodila, ime oca deteta nije bilo navedeno na papirima. Ali se saznalo da je u pitanju Fransoa Anri - Pino sa kojim je slavna manekenka bila u vezi do 2005. do 2006. godine, inače sadašnjim mužem slavne glumice Salme Hajek.

Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia  Linda Evanđelista

Kako vlasnik kompanije Kering u čijem se vlasništvu nalaze brojni luksuzni brendovi nije želeo da prizna očinstvo, modna zvezda ga je tužila 2011. godine. Posle teške bitke on je prihvatio Ogastina za sina, a potvrdio je da je Lindu primoravao da abortira.

Bila je to teška borba za Lindu i dečaka, kome je njegova maćeha Salma Hajek pre dva dana čestitala 18. rođendan na Instagramu napisavši: "Srećan 18. rođendan, Ogi, službeno si odrastao muškarac barem u Meksiku i Francuskoj. Tvoje nežno srce je poput lekovitog milovanja u našim životima jer donosiš toplinu i svetlo svima oko sebe. Nastavite da donosiš smeh i radost. Mnogo te volimo".

Salma Hajek koja je godinama u braku sa francuskim milijarderom, objavila je seriju slika među kojima je i fotografija Linde Evanđeliste sa sinim, kao i slika tinejdžera sa bakom iz Meksika, rodne zemlje slavne glumice.

"Kada bi sve maćehe bile kao Salma Hajek, svi bi ih voleli", "To što je objavila sliku na kojoj je Linda jeste dokaz da je prava klasa", "Bravo, Salma", čestitaju joj na ovom potezu na Instagramu.

"Salma me je pozvala...", ispričala je Linda Evanđelista
Stvari su se, kako vidimo, u međuvremenu promenile nabolje u porodici. Mladić je u dobrim odnosima sa ocem, a viđa se u javnosti zajedno sa njim, Salmom i polusestrom Valentinom.

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Bio je prošle godine na TIME100 Gala u Njujorku sa maćehom i Valentinom. Linda je 2023. za Vogue otkrila ove detalje: "Bila sam bolesna za Dan zahvalnosti i Salma je sela u avion sa svojom ćerkom i došla ovamo i napravila večeru za Dan zahvalnosti. Rekla sam joj da neću slaviti Dan zahvalnosti; nisam se osećala dobro. A ona je poručila: "O da, slavićeš" i došla je. Napravila je gozbu - predivan, predivan obrok".

Linda Evanđelista koja se borila sa rakom dojke i koja je nakon niza estetskih korekcija koje su pošle po zlu, napravila pauzu u karijeri da bi se prošle godine vratila, izjavila je 2017. za Red da je želela da ima mnogo dece, ali da nije mogla to da ostvari.

(Kurir.rs/Blic žena/I.M.)

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

salma hajek proslavlja rodjendan   instagram/salmahay