GOTOVO JE SA REPREZENTACIJOM SRBIJE! Stigla potvrda - "Orlovi" će u budućnosti morati da lete ka uspesima bez njega!

Starsport

Vladimir Lučić završio je sa reprezentacijom Srbije i već razmišlja i o kraju karijere. Srpski košarkaš je u junu napunio 35 godina, uživa u Minhenu i svestan je da stiže i dan kada će morati da se skloni sa parketa i da prepusti mesto mlađima. Potvrdio je to i on sam.

Zna šta ga čeka. "Razmišljam o svemu naravno, ovo je moja 17. godina kako se profesionalno bavim košarkom. Videćemo. Kraj se bliži. Imao sam neke sjajne momente u Minhenu, bio sam na istim talasnim dužinama sa klubom. Ovde sam stvorio porodicu, nije bilo nikakvih razloga da promenim sredinu. Sve mi je ovde, na terenu i van njega", rekao je Lučić za "Jurohups".

Usledilo je prosto pitanje u vezi reprezentacije Srbije. Dao je kratak i jasan odgovor - kraj je. "Mislim da sam gotov i sa idejom toga."

Starsport 

Izvesno je da će "okačiti patike o klin" u Bavariji. "Bilo je ponuda u prošlosti, ali sam uvek gledao širu sliku - moju porodicu i decu. Nisam hteo da se selimo. U ovom momentu definitivno ne razmišljam o tome. Ovo mi je poslednja godina ugovora. Veteran sam i najstariji sam u timu. Leto je predaleko, moram da budem zdrav, teško je sada pričati o produžetku saradnje."

Nekadašnji kapiten Partizana ponovo će igrati pred Grobarima, opet u dresu protivničkog kluba pošto Bajern gostuje u Areni. "Željko mora da postavi svoj sistem, doveo je sjajne igrače, visoke, atlete i fizički jake. Takvi igrači nedostajali su Partizanu prethodnih godina. Čim se oni adaptiraju na novi sistem i zaigraju kao tim mogu da budu mnogo opasni. Imaju jedan od najtežih terena na kome možeš da igraš i to je velika prednost", zaključio je Lučić.

Kurir sport / Mondo

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru  Kurir