DEVOJČICI VEZALI KESU ZA GLAVU, PA JE TUKLI PALICOM: Umrla u strašnim mukama, hidžabom krila jezive povrede

Devojčicu Saru Šarif mučili do smrti

AP

Desetogodišnja Sara Šarif koju je ubio otac prošlog avgusta, imala plastičnu kesu zalepljenu oko glave i tukli su je palicom za kriket, otkriveno je danas na suđenju.

Urfan Šarif optužen je da je svoju ćerku pretukao nasmrt pre nego što je pobegao u Pakistan prošlog avgusta, a prethodno ju je mesecima brutalno zlostavljao.

Nekoliko meseci pre ubistva, komšije su primetile da je Sara počela da nosi hidžab, za šta je tužilac Bil Emlin Džons rekao da je to bio pokušaj da se prikriju užasne povrede koje je zadobila kod kuće.

Otprilike u isto vreme komšije su prijavile da su čule vrisku i plač iz Sarine kuće, rečeno je porotnicima, ali niko od komšija nije alarmirao nadležne jer nije bilo vidljivih znakova povreda, navodi se.

Osoblje osnovne škole primetilo je modrice ispod Sarinih očiju i na njenoj bradi u martu 2023. godine, ali je žrtva dala "više oprečnih priča o tome kako je dobila modrice".

Otac ju je ispisao iz škole u aprilu, a nesrećnu devojčicu niko nije video mesecima pre ubistva.

Za saučesništvo je optužena i devojčicina maćeha Beinas Batol, kao i stric Fejsal Malik.

Sarino telo pronađeno je u spavaćoj sobi na spratu njene kuće u engleskom gradu Vokingu, 10. avgusta prošle godine nakon što je njen otac, koji je prethodno pobegao u Pakistan, pozvao policiju i priznao da ju je ubio.

Celo njeno telo bilo je prekriveno modricama, tragovima ugriza, ubodnim ranama i ogrebotinama. Bila je vezana, verovatno za vrelu cev, oparena vrelom vodom i imala je tragove opekotina od pegle. Pored toga, Sara je imala 11 preloma kičme i slomljena rebra, ključnu kost, lopatice, obe ruke, šake i neke od prstiju.

(Kurir.rs/Daily mail)

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

MANIJAK NAPAO DEVOJČICU S LEĐA, OBORIO JE, PA JE DODIRIVAO Otac: Nakon hapšenja brzo je pušten na slobodu i NAPAO JE PONOVO!   Kurir televiz