Stanje na putevima: Dobri uslovi za vožnju, kamioni na Batrovcima čekaju 5 sati, na Kelebiji i Šidu 4! Od danas zatvoren deo auto-puta - A5 Moravski koridor

Nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama.

Beta/Miloš Miškov

Miholjski dani i vreme dobrih uslova za putovanje donose lakšu vožnju i dobru prohodnost puteva, sem slabe jutarnje magle koja na deonicama pored reka u kotlinama i preko prevoja u jugozapadnim i zapadnim krajevima Srbije može otežavati vožnju i usporavati saobraćaj.

Na putevima u košavskom području povremeno jači udari vetra mogu biti neprijatni za vreme vožnje, a posebno vozačima koji upravljaju teretnim vozilima ili autobusima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)

Nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama ni na putničkim terminalima graničnih prelaza. Kamioni na izlazu iz zemlje na prelazu Kelebija čekaju četiri sata, na Gradini jedan sat, na Batrovcima pet sati, Šidu četiri sata, na Sremskoj Rači četiri sata, na Bogojevu tri sata. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Od danas do početka decembra biće zatvoren deo auto-puta - A5 Moravski koridor, na delu od raskrsnice "Kruševac - Zapad" do kružne raskrsnice "Koševi" u cilju završetka radova na trasi auto-puta u Koševima, a koji su neophodni za saobraćajno povezivanje sa novoizgrađenim deonicama autoputa, pa će tokom zatvaranja saobraćaj će biti preusmeren na obilaznu alternativnu mrežu državnih puteva i lokalnu uličnu mrežu Grada Kruševca.

Kurir.rs

  Bonus video:

This browser does not support the video element.

AKO KREĆETE IDUĆEG VIKENDA NA MORE, RAZMISLITE DVAPUT! Iz AMSS poručuju: Na prelazima nekoliko sati čekanja, I TO NIJE SVE  Kurir televizija