Porodica ostala šokirana zbog pesme koju su izabrali mladenci iz Hrvatske: Igrali i mahali zastavama kao da sutra ne postoji, a rodbina...

Jedno je sigurno, mladenci su se dobro zabavili, a mreže su preplavljene komentarima.

printscreen/tiktok/

Novopečeni bračni par iz Hrvatske postao je apsolutna senzacija na društvenim mrežama, nakon što je objavljen video sa njihovog venčanja.

Mladenci su bili odlično raspoloženi, a pesmu koju si izabrali za ulazak u salu šokirala je mnoge goste - zapravo samo one starije.


Ovaj par je izabrao da uđe uz salu uz zvukove hita rep zvezde Gršea" Život slavim svaki dan". Pratili su ih najbliži prijatelji, a dok su rep stihovi treštali iz zvučnika, njihale su se zastave i svi su skakali.

Dobro ne baš svi. Bilo je i onih koji nisu razumeli o čemu se radi. Te su odabrali da nemo stoje sa strane i posmatraju.


Jedno je sigurno, mladenci su se dobro zabavili, a mreže su preplavljene komentarima.


"Srećno mladenci", "Vi ste legende", "Da je bolje ne bi valjalo, ma bravo", "Ovako ili nikako", "Prelepa energija, želim vam svu sreću u braku", "Identično će izgledati i moja svadba", bili su samo neke od pristiglih opaski oduševljenih korisnika ove popularne mreže.


Po izrazima lica starjihih gostiju zaključuje se da nimalo nisu delili utiske publike na internetu ili bar onih u sali koji su skakali uz Gršeov hit.

Anketa
Glasalo je 17 korisnika

(Kurir.rs/I.M.)