Sa 90 kilograma prošetala samo u donjem vešu: Pokazala je svaki detalj svojih bujnih oblina, manekenka u nikad oskudnijem izdanju

Manekenka je sa skoro 90 kilograma bacila publiku u trans i pozdravljena je glasnim aplauzom.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Plus sajz manekenka Ešli Grejem sinoć je prvi put prošetala modnom pistom Victoria Secret revije. Ova maneknka ponela je svetlucavi bodi i prozirni ogrtač sa cvetovima. 

- Osećam se veoma uzbuđeno. Nisam nervozna i sve je veoma bezbedno, nećemo imati ništa da ispadne, zbog čega se osećam dobro, tako da mogu da se razveselim, i iskreno sam više uzbuđena zbog  dešavanja planiranih tokom šoua - istakla je za People.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Grejm se našalila ranije u toku dana da joj je brend, pre nego što je pogledala svoj izgled, dao nešto što joj je bilo malo - i da je tražila zamenu.

- Prva stvar koju su mi dali bio je ovaj mali, sićušni donji veš, a ja sam rekla: 'Zdravo, rodila sam troje dece. Iako je to bilo pre dve godine pitala sam se da li možemo da nađemo nešto veće. Dobila sam bodi u kome se stvarno osećam seksi, a kad sam ga obukla i prošetala pomislila sam "Bože osećam se kao anđeo" - rekla je za pomenuti list. 

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na modnoj pisti je bilo ukupno 50 modela, a Ešli Grejm je definitvno privukla najviše pažnje pored veteranki ovog šoua kao što su Adrijana Lima, Tajra Benks i Kejt Mos. Ono što Ešli izdvaja je njena težina koju savršeno nosi i ruši tabue. 

Manekenka je sa skoro 90 kilograma bacila publiku u trans i pozdravljena je glasnim aplauzom. Jedno je sigurno Victoria's Secret je spreman da promeni perspektivu i promoviše raznovrsnot tela na svoje piste.

(Kurir.rs/I.M.)