Objava na Instagram profilu Paf Dedija umalo srušila internet: Najmlađoj ćerki repera optuženog za monstruozne zločine poslata poruka

Šon Kombs, poznatiji kao "Paf Dedi" vratio se na Instagram sa porukom svojoj ćerki na njen poseban dan.

Printscreen YouTube

Muzički mogul, Paf Dedi koji se trenutno nalazi u pritvorskom centru Bruklin Metropolitan u Njujorku, podelio je slatku poruku svojoj najmlađoj ćerki za njen drugi rođendan.

Post na Instagramu je glasio: „"rećan ti rođendan! Srećan ti rođendan! Srećan rođendan dušo ljubavi! Srećan rođendan tebi!! Srećan rođendan tata te voli“, a zatim slede torta, konfete i emodži sa crvenim srcem.

Izazvala je pravu pometnju, budući da su se mnogi zabrinuli kako je moguće da bude objavljena. Međutim za sve postoji objašnjenje.

Poruka je objavljena od strane njegovog tima, jer mu je zabranjeno da koristi telefon, a objava na kojoj su komentari bili onemogućeni, sadržala je dragoceni snimak Dedijeve male dece Lav Šon Kombs koja nosi belu haljinu prekrivenu ružičasto-belim cvećem sa licem prekrivenim glazurom nakon što je zagrizla svoju tortu.

Na Instagramu su takođe prikazani snimci Dedija pored njegove ćerke tokom istog fotografisanja, kao i divan snimak dvojca oca i ćerke koji se zajedno igraju u okeanu.

Dedi je dobio ćerku sa manekenkom Dejnom Tranom, iako par nikada nije javno potvrdio svoju vezu.

Universal Pictures / Relativity / AFP / Profimedia 

Didijeva objava je bila iznenađenje za mnoge jer je uhapšen zbog saveznih optužbi za reketiranje zavere, seksualnu trgovinu i prevoz radi bavljenja prostitucijom. Pored ovoga, prošle nedelje, advokat Toni Bazbi je rekao da je 120 optuženih, od kojih su 25 maloletnici, naveli seksualne zloupotrebe protiv hitmejkera. On i dalje negira tužbe.

Reper je otac još šestoro dece, uključujući sina Džastina (30), koga deli sa bivšom Misom Hilton, sina Kristijana (26) i ćerke bliznakinje D'Lilu i Džesi (17), koje deli sa Kim Porter. Takođe ima i sina Kvinsija, 33, koga je Didi usvojio, i ćerku Čens, 17, koju deli sa bivšom Sarom Čepman.

(Kurir.rs/I.M.)