Omiljeni par iz serije "Emili u Parizu" ne krije vezu: Nakon raskida omiljena junakinja pala na slavnog glumca

Glasine o njihovoj vezi počele su i mnogo pre nego što su potvrdili ljubav, jer su često objavljivali zajedničke fotografije na drušvenim mrežama

NETFLIX / Planet / Profimedia

Na setu popularne serije "Emili u Parizu", čiju petu sezonu s nestrpljenjem iščekujemo, rodila se ljubav između glumaca Ešli Park i Pola Formana, koji su i u seriji glumili zaljubljeni par.


Njih dvoje su poslednje dve sezone igrali zaljubljeni par Nikolasa De Leona i Mindi Čen.


Glasine o njihovoj vezi počele su i mnogo pre nego što su potvrdili ljubav, jer su često objavljivali zajedničke fotografije na drušvenim mrežama, pa se i dalo naslutiti da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Ispostavilo se da se rodila prava ljubav, a njih dvoje sada uživaju u vezi i u pažnji.

LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia 


Glumici se ljubav s kolegom desila nakon raskida s glumcem, koji je teško podnela pa je često govorila da se više nikada neće upustiti u vezu s kolegom. Međutim, život ima drugačije planove i zgodnom Polu nije odolela.

- Prvo što mi je Pol rekao je da nikad nije bio u vezi sa glumicom. Mislila sam da se šali - ispričala je Ešli Park za "Cosmopolitan", a zanimljivo je i to što je rekla da zgodni frajeri kao što je on "nisu njen tip muškarca".

- Ne znam zašto, ali nekako uvek prvo pomislim da ti slatkiši nisu za mene i da ne mogu biti za mene iskrena je bila glumica, prenosi Superžena.

Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


Njihovom vezom oduševljena je i glavna glumica i zvezda serije "Emili u Parizu", Lili Kolins, koja je prva primetila hemiju među njima i presrećna je što su se "prepoznali".

- Uvek me je zadirkivala zašto vežbamo poljupce u garderobi, jer se to inače ne radi. Ali to je bio naš put - rekla je Ešli, koja je priznala i da je sve išlo spontano, da su prvo bili prijatelji, te da se zatim rodila ljubav.

(Kurir.rs/I.M.)