Crne tange sa zvezdicom i isklesani trbušnjaci: Adrijana Lima se vratila na pistu mršava i zategnuta, od njenog tela ljudima zastaje dah

Prošlo je nekoliko godina od poslednje revije Victoria's Secret na pisti. Sinoć je održana ponovo, a najviše pažnje privukla je Adrijana Lima, kojoj je ovo bio veliki povratak.

Angela Weiss / AFP / Profimedia

Brojne kontroverze stavile su šou na čekanje, a neke od najsjajnijih zvezda manekenske industrije kao što su Tajra Benks i Kejt Mos pale su u senku kad je prošetala bivša srpska snajka Adrijana Lima.


Manekenka je u 43. godini, nakon problema sa kilažom pokazala zašto je kraljica piste, a mreže su se usijale zbog njenog nastupa.

Angela Weiss / AFP / Profimedia 

 Lima je nosila metalik krila, a imala je crni seksi veš. Kad se okrenula videla se neobična "tanga" sa zvezdicom, a pomno se pratila svaka sekunda njenog nastupa, naročito isklesani trbušnjaci.

Angela Weiss / AFP / Profimedia 

Nakon toga je prošetala još jednom i to u vatreno crvenoj kombinaciji. Koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.


Tek se sada videlo koliko je zapravo smršala fatalna Brazilka koju su kritikovali zbog viška kilograma koje je dobila tokom treće trudnoće.

"U inat hejterima", glasi još jedan komentar o Adrijani, o kojoj kažu da se nije uopšte promenila kao i nimalo ne stari. Slavna manekenka je ovako najavila sinoćnji nastup u Njujorku.

Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Šou Victoria Secret-a se takođe ranije suočio sa kritikama zbog nedostatka inkluzivnosti na pisti. Uprkos prošlosti, kompanija je napravila korake ka rebrendiranju sa pozitivnijim izgledom. Međutim, izgleda da je sve to sada u prošlosti.


(Kurir.rs/I.M.)

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda  Instagram/adrianalima