Zatekao sam užasan prizor, preko noći su mi pokrali trećinu imovine koju sam pošteno zaradio! Ljubiša Rašković: Pas i stoka su bili izmlatretirani

Kurir Televizija

U selu Buđanovci u Sremu nestalo je iz jednog domaćinstva čak 21 jagnje. Domaćin koji tvrdi da su mu jaganjci pokradeni ne živi na tom imanju, već nekoliko kuća dalje. Komšije su čule buku tokom noći ali nažalost niko nije reagovao. Odnesena je trećina stada.

Ljubiša Rašković je ispričao ovo neprijatno iskustvo za "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

This browser does not support the video element.

Zatekao sam užasan prizor, pokrali su mi trećinu imovine koju sam pošteno zaradio!   Kurir televizija

- To se dogodilo 27. septembra u jutarnjim satima, između tri i četiri, a ja sam poslednji put bio oko 23 časova. Tada je sve bilo po planu i programu, ostavio sam nahranjene ovce, međutim, kada sam sutradao došao imao sam užasan prizor, izmlatretirana stoka, a trećina odnešeno, a to sam poštenim radom i trudom stekao. Još jednom demantujem seoske priče da sam ja to pozajmio, da je neko došao da naplaćuje nešto jer sve i da je bilo tako, to ne bi uradio na takav način. Neko je nasilnički ušao, odradio pljačku mog imanja, to je plac usred sela, pas je izmlatretiran, nije dva dana mogao da jede. Odnešen mi je i neki alat, ne mogu da uperim prst ni u koga, milicija će to da reši.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

VODA KAO LUKSUZ! Stočari na Suvoj planini očajni zbog suše: Stoka ne može još dugo da preživi POTREBNA NAM JE POMOĆ  Kurir televizija