Spremite se za Superpoteru: Stari tragači i jedan novi, a evo šta je drugačije od omiljenog kviza

U emisiji nas među Tragačima očekuju dobro poznata lica: Milica Jokanović, Milorad Milinković, Žarko Stevanović i Milan Bukvić, ali i jedno novo, za sada misteriozno!

Marko Todorović

Uzbudljivi kviz Superpotera uskoro stiže na male ekrane i donosi veliku dozu napetosti, strategije i dinamičnog nadmetanja koja će izazvati sve ljubitelje kvizova. Novi kviz produkcije Adrenalin koji će se emitovati na Prvom kanalu RTS, privući će pažnju publike kombinujući brze runde i napetu atmosferu, pružajući takmičarima priliku da pokažu svoje znanje i osvoje vredne nagrade iz do sada najvećeg nagradnog fonda u nekom domaćem kvizu.

Promo  Novi logo

Kako se finalne pripreme bliže kraju, produkcija poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće. Bilo da ste ljubitelj kvizova, brzi mislilac, ili jednostavno volite izazove, Superpotera je idealna prilika da testirate svoju inteligenciju. Širok spektar pitanja iz opšteg znanja obezbeđuje da svako ima šansu da zasija i osvoji vredne nagrade.

Superpotera (Beat the Chasers) je licencirani takmičarski televizijski format kviza znanja u kojem takmičar najpre osigurava potencijalni novčani iznos kroz prvu igru u kojoj odgovara na pitanja sa više ponuđenih odgovora. Ukoliko tokom ove igre uspe da obezbedi određeni novčani iznos, takmičenje se nastavlja dobijanjem ponude kojima se definiše broj Tragača protiv kojih će igrati, novčani iznos koji će osvojiti kao i vremenska prednost koju će imati tokom druge igre. U adrenalinskoj trci takmičar i Tragači će pokušati da daju što više tačnih odgovora na brza pitanja koja im voditelj naizmenično postavlja, a pobednik je ona strana čije vreme za igru ne istekne prvo.

Promo  Nova pravila

U Superpoteri nas među Tragačima očekuju dobro poznata lica: Milica Jokanović, Milorad Milinković, Žarko Stevanović i Milan Bukvić, ali i jedno novo, za sada misteriozno!

Ako ste oduvek sanjali da se nađete u centru pažnje i pokažete svoju spretnost u kvizu, sada je pravi trenutak, ne propustite priliku da budete deo jednog od najzabavnijih kvizova na srpskoj televiziji. Prijave su moguće na sajtovima RTS i Adrenalin.

Ko može da pobedi dva, tri, četiri ili čak pet Tragača i osvoji rekordne novčane nagrade? Saznaćemo uskoro u Superpoteri. Čekamo vaše prijave!