"DŽENAN JE SINA IZ DRUGOG BRAKA DOVEO U PRIJEPOLJE TEK POSLE RAZVODA OD PRVE ŽENE" Pevačeve komšije iz rodnog grada nisu znale da ima dete s ženom iz Beograda

Dženan i njegova partnerka preselili su se u elitni deo Beograda, a do skoro sina, kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici, nije dovodio u rodno Prijepolje

Nikola Anđić, Nenad Kostić

PevačDženan Lončarević nedavno je dobio je drugog sina sa izabranicom sa kojom je, kako su mediji prenosili, paralelno živeo dok je bio u braku sa Samirom.

Dženan i njegova partnerka preselili su se u elitni deo Beograda, a do skoro sina, kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici, nije dovodio u rodno Prijepolje.

Mondo/Stefan Stojanović 

- Pojavio se u Prijepolju 15 dana nakon razvoda sa detetom od tri i po godine. To je bio prvi put da je sina iz tog drugog nazovi braka doveo kod roditelja i među rodbinu. Šeta sav ponosan - rekao je dobro upućen izvor i otkrio da niko od rođaka i komšija nije znao da Dženan ima vanbračno dete sve dok nije došlo do razvoda sa Samirom.


- Razveo se u julu, niko nije znao da ima prvo dete do tada. Dete je rođeno 2021. godine, a niko nije znao da postoji do sada. Sve se izdešavalo u periodu od jula do oktobra, saznalo se da ima prvo dete, razveo se od Samire, dobio je i drugo dete... - zaključio je izvor.

Ovo je, kako kažu, bio prvi put da je sina doveo u rodni grad, ali da tu drugu ženu nikada nisu videli, kao i bebu, što je razumljivo jer je u pitanju novorođenče.


Sa druge strane, pevačeve komšije iz Beograda, gde je živeo sa drugom ženom, kažu da do skandala u novinama, kada su pročitali da on zapravo ima zakonitu suprugu Samiru, nisu ni znali da devojka sa kojom ga viđaju nije upravo ona.

ATA images 

- Mi smo bili uvereni da je to ta Samira, kako se već zove, i da mu je to supruga. Iznenadili smo se kada smo pročitali u novinama da je zakonita supruga u Prijepolju, a da je ovo nova žena. Nisu se oni eskponirali, ali ni su se ni krili. Šetali su dete tu po kraju. Doista, ovo nije mesto elitno gde bi ga neko mogao videti od sedme sile. Ali, eto kada se desilo da su snimljeni i kada je to počelo da se širi mrežama i po medijima, on je poludeo. Preselili su se pre nego što se rodilo drugo dete, mislimo da je zbog toga, a možda su samo tražili veći stan sada kada ih je više, kaže ovaj momak.

Podsetimo, prema rečima izvora, Lončarević je svoju zakonitu suprugu Samiru ubeđivao godinama da mu je nova devojka, zapravo saradnica, a ona mu je verovala. 

Kada je saznala da je Dženan dobio još jedno dete, poželela mu je svu sreću.

Kurir.rs/Blic/Preneo: I.L.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

DŽENAN LONČAREVIĆ U "PULSU SRBIJE": Muzika je UŽIVANJE, sada vreme da ljudima POKLANJAMO PESME (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija