MARIJU I ALEKSANDRU USMRTIO PIJANI VOZAČ! Stradale u stravičnoj nesreći, snimci sa lica mesta lede krv u žilama! (VIDEO)

Printscreen YT / Observator News

Marija (21) i Aleksandra (28) poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći u Rumuniji kada je na njihov automobil naleteo pijani vozač.

Naime, kako prenose tamošnji mediji, vozač koji je vozio u alkoholisanom stanju je naleteo na njih sa leđa, prilikom čega je gurnuo njihov automobil u suprotnu traku, usled čega su se devojke sudarile sa kolonom vozila. 

Printscreen YT / Observator News 

Printscreen YT / Observator News 

Automobil potpuno uništen

Na snimcima nesreće, koji su se brzo proširili društvenim mrežama, vidi se da je automobil u kom su bile devojke potpuno smrskan nakon nesreće.

Lekari su brzo stigli na lice mesta i pokušali sve da spasu Mariju i Aleksandru, ali bezuspešno. Njihov automobil se prevrnuo nakon nesreće i tom prilikom ostao bez krov, dok je zadnji deo u potpunosti smrskan.

Policija je na licu mesta testirala vozača na alkohol i utvrđeno je da je imao 1,07 promila alkohola u krvi. On je odmah prebačen u bolnicu na dalja testiranja.

Kurir.rs/Observator/ Prenela: M.S.

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!  Kurir teleivizija