Ajnštajn je govorio da je mašta važnija od znanja: kako da je razvijate kod dece

Promo

Roditelji, ako tražite idealan način da obradujete svoju decu i pružite im priliku da dodatno razvijaju svoju kreativnost, set od 150 boja u koferčetu je savršen izbor! Ovaj komplet ne samo da donosi obilje boja, već i mnogo praktičnosti za svakodnevno korišćenje kod kuće i nošenje u školu. Pogledajte ga OVDE.

Podsticanje kreativnosti i mašte


Deca vole da crtaju i istražuju svet kroz boje. Ovaj set od 150 boja omogućava im da eksperimentišu, izražavaju svoje emocije i maštu na papiru, dok istovremeno razvijaju i svoje umetničke veštine. Bilo da prave jednostavne crteže, boje omiljene likove ili osmišljavaju sopstvene priče kroz ilustracije, ovaj komplet daje neograničene mogućnosti. Deca će sa svakim novim crtežom osetiti zadovoljstvo i ponos zbog svog stvaralaštva.

Ne propustite priliku da im pružite alat koji će obogatiti njihovo detinjstvo – poručite set boja ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo 

Praktičnost na prvom mestu

Koferče u kojem dolazi set je kompaktno, lagano i jednostavno za nošenje, što ga čini idealnim za svaku priliku. Bilo da deca idu u školu, na časove likovne kulture ili na izlet, ovaj set im je uvek na dohvat ruke. Organizacija boja u koferčetu olakšava održavanje reda, pa će deca bez problema moći da pronađu onu boju koja im je potrebna. Pored toga, boje su postojane, dugotrajne i lako se nanose na papir, što omogućava jednostavno korišćenje i kod kuće i u školi.

Savršen poklon koji donosi osmeh


Jedna od najvećih radosti za roditelje je videti osmeh na licu deteta. Pokloniti set od 150 boja u koferčetu znači obradovati ih nečim što je istovremeno zabavno i edukativno. Ovaj set će deci omogućiti sate igre, stvaranja i učenja, a vama kao roditelju doneti sigurnost da ste im poklonili nešto korisno i kvalitetno.

Uz set od 150 boja u koferčetu, vaša deca će biti motivisana da istražuju svet umetnosti i kreativnog izražavanja dok vi uživate u njihovim predivnim kreacijama. Ne propustite priliku da im pružite alat koji će obogatiti njihovo detinjstvo – poručite set boja ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo