UČESNICA FARME NIJE JEDINA KOJU SU SILOVALI I ZLOSTAVLJALI! I ova rijaliti takmičarka je preživela pakao, traume su joj zauvek promenile život

Ipak, ovo nije jedini slučaj, već je tokom prethodnih godina u rijalitiju zabeleženo da učesnice iznose jezive priče i traume koje su joj se desile u prošlosti

Shutterstock

Aleksandra Babejić ispričala je svoju tešku životnu priču koju je doživela u porodičnom domu. Naime, ona je iznela jezive detalje nasilja njene rođene majke koja ju je tukla iz nepoznatih razloga, kao i dovodila njene ljubavnike koji su joj bili rođaci na Aleksandrine oči, takođe ispričala je kako ju je komšija silovao i sa njim je i izgubila nevinost.

Ipak, ovo nije jedini slučaj, već je tokom prethodnih godina u rijalitiju zabeleženo da učesnice iznose jezive priče i traume koje su joj se desile u prošlosti.

Viktorija Mitrović ispričala je u rijalitiju "Zadruga" kako ju je sa samo 12 godina silovao sveštenik Milovan Đokić, što je ozazvalo buru u javnosti.

Ona je smogla snage da prizna da je zapravo ona devojčica koju je sa 12 godina napastvovao po u dvorištu crkve u selu blizu Kovina.

Naime, fotografija, kako prenose mediji, datira upravo iz perioda kada se dogodio stravičan zločin. Pogledajte kako je Viktorija Mitrović izgledala sa 12 godina kada ju je napastvovao pop u dvorištu seoske crkve.

- Popa nikad više nisam videla, a od babe sam čula da je izašao iz zatvora. Nadam se da se nećemo sresti. Ne znam šta bih uradila kada bismo se sreli, možda bih ga zadavila, a možda bih se uplašila, skamenila se, ne znam... - pričala je Viktorija i dodala da, posle svega što je preživela, više ne ide sama po selu:

- Šta god i gde god treba nešto da završim, odem kolima. Oca Milovana nisu videli ni moji baka i deka, tako da ne znam gde je. Pokušavam da zaboravim to što mi je taj čovek uradio, ali bojim se da ću pamtiti to dok sam živa.

Viktorija je dva dana krila od bake i deke da ju je seoski pop silovao u crkvi.

- Kada se to desilo, istrčala sam iz crkve u suzama. Došla sam kući i videla da krvarim. Moji su me pitali šta mi se desilo, slagala sam ih da me je zaboleo stomak. Posle toga više nisam htela da idem u crkvu, ali me je tetka naterala jer nije znala šta se dogodilo. Otišla sam sa njom, ali nisam mogla da uđem u crkvu. Kada je otac Milovan izašao iz hrama, sledila sam se. Tada mi je rekao: "Ako budeš nekom rekla, znaš da ti neće verovati" - kaže zadrugarka i dodaje da ju je sveštenik ubrzo ponovo napastvovao:

Printscreen/Instagram 

- Kada je drugi put pokušao da me siluje, lupala sam na prozor i, srećom, naišao je jedan dečak iz sela. Posle toga pop je nastavio da me proganja. Dok sam išla u školu, pijan se vozio kolima pored mene, otvarao vrata i dobacivao mi. Zbog svega toga sam propušila i počela da bežim iz škole, krenula sam u pogrešnom smeru. Nisam više mogla da izdržim i sve sam rekla tetki. Pričala sam i plakala u isto vreme.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

ĆERKA ALEKA BOLDVINA OTKRILA DA JE IMALA ABORTUS: "Silovana sam kao tinejdžerka"  TikTok/irelandshmireland