"MOJI RODITELJI SU PRODALI IMANJE KAKO BI FINANSIRALI ALBUM" Nina Vlajković objavila prvi album, pa progovorila o tome što je upoređuju sa Prijom (VIDEO)

Biser iz Batočine, kako su je mnogi nazvali, za Kurir je otkrila da je njena porodica prodala imanje kako bi isfinansirali ovaj projekat

ATA images

Osamnaestogodišnja pevačica Nina Vlajković priredila je promociju prvog albuma “Sever i jug”.

Biser iz Batočine, kako su je mnogi nazvali, za Kurir je otkrila da je njena porodica prodala imanje kako bi isfinansirali ovaj projekat.

Takođe je rekla da joj je najveću podršku pružio Ognjen Amidžić i da je Đanija prvo upoznala od pevača. On joj je tom prilikom dao savet da se više smeje.

- Prvo sam upoznala Đanija sa estrade, a on mi je dao savet da se više smejem i da budem pozitivna. Moram priznati i da sam zaljubljena i da se uvek trudim da budem ono što jesam - bila je iskrena Nina, koja se nadovezala na estradna pitanja naše novinarke.

- Ne kopiram Aleksandru Prijović, njena promocija prvog albuma se zvala "Od istoga do zapada", a moja je "Sever i jug". Nije ništa namerno ja sam želela da se tako album zove.

Ninu su podržale i kolege Jana, Darko Lazić, Emir Habibović koji je došao sa suprugom Tamarom, Sloba Radanović, Zoran Pejić Peja , Nadica Ademov sa suprugom, Menil Velioski, harmonikaš Borko Radivojević, kompozitor Saško Nikolić, a tu je i Ognjen Amidžić.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Žustra rasprava struke oko efikasnosti vakcina  Kurir televizija