Slavni pevač bez burme na ruci usred preljubničke afere: Javno priznao da je dobio dete s ljubavnicom, a sad uhvaćen u javnosti (FOTO)

Grol je pokušao da se zakamuflira tako što je na glavu stavio kačket i naočare

4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekadašnji bubnjar "Nirvane" i frontmen "Foo Fighters"- a, Dejv Grol, prvi put se pojavio u javnosti nakon što je pre mesec dana na svom Instagram profiluobjavio poruku u kojoj priznaje da je prevario svoju suprugu Džordin Blum i dobio dete s ljubavnicom.

Naime, paparaci su rokera uhvatili ispred jedne prodavnice u losanđeleskoj četvrti Encino, a svima je za oko zapelo to što na ruci nije nosio venčani prsten.

Grol je pokušao da se zakamuflira tako što je na glavu stavio kačket i naočare, a lice je prekrio crnom maskom. Iz priloženih prizora može se zaključiti da je izašao u dnevnu nabavku namirnica. Ispred sebe je gurao kolica u kojima se pored dve torbe nalazilo i mleko, a zatim je viđen kako u rukama nosi dve kutije i flašu vode. 

4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, povodom rokerove nevere javila se i njegova bivša devojka, glumica Kari Vuhrer, koja je u razgovoru za TMZ priznala kako je informacija o Grolovoj neveri nije iznenadila te da Holivudom već godinama kruže priče o njegovim avanturama. Kari, poznata i kao bivša devojka glumca Džordža Klunija, tvrdi da ne zna identitet žene s kojom je pevač dobio dete.

"Nikad nisam čula za nju. Nikad nije govorio o tome," izjavila je glumica i naglasila da je opšte poznato da rok legenda vara svoju suprugu s kojom je u braku već 21 godinu.

Inače, Kari i Grol bili su zajedno u kasnih devedesetih godina. Model kaže da su se viđali dok je on još bio s tadašnjom devojkom Tinom Basič.

(Kurir.rs/Večernji/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!  Kurir televizija