PARNI VALJAK ŽELI DA IZJEDNAČI SKOR U EVROLIGI! Crno-beli su apsolutni favoriti protiv Makabija, ovo je kvota na pobedu Partizana!

Starsport

Košarkaši Partizana nisu na najbolji mogući način otvorili novu sezonu u Evroligi, s obzirom su nakon prva dva kola imali isto toliko poraza. Ipak, izabranici Željka Obradovića su uspeli da pred svojim navijačima upišu prvi trijumf u elitnom takmičenju, pošto su u utorak pobedili minhenski Bajern.

A već večeras, pred crno-belima je novi evroligaški izazov. Košarkaši Parnog valjka u Pioniru gostuju Makabiju u četvrtom kolu Evrolige, a taj meč je na programu danas od 20 sati i 5 minuta.

Prema kladionicama, crno-beli su apsolutni favoriti na ovoj utakmici, te je kvota na pobedu Partizana 1,45, dok je kvota na trijumf tima iz Tel Aviva 3,20.

Starsport 

Pred sutrašnju utakmicu, tener crno-belih Željko Obradović je rekao:

"Evo nas, u dvorani Aleksandar Nikolić. Jedini trening koji smo mogli da napravimo pred ovu utakmicu. Odgledli smo utakmicu koju je Makabi sinoć odigrao protiv Efesa, sjajna utakmica ne veliki broj poena. Ono što je karakteristično za igru Makabija, da imaju visok ritam utakmice, da su za to zaslužni njihovi plej igrači, čak i Li koji se proključio pre nekoliko dana. tu su Blat i Dibartolomeo. To su neke stvari na koje moramo da obratimo pažnju, da im nedozovlio lagan kontra napad i sekundarni konta napad. Imaju dosta šuteva za tri poena posle kojih idu na skok u napadu. Imaju dosta set plej akcija posle tajm-auta. Mislim da nas očekuje veoma zahtevna utakmica", rekao je Obradović.