Anja pokazala kako izgleda socijalna radnja u Nemačkoj: Prodaju nameštaj, ugradne rerne, bračne krevete, ukrase, patike, a cena svih kućnih uređaja je 10 evra!

Anja Šoponjai iz Zrenjanina već par godina živi u Nemačkoj, a nedavno je pokazala kako izgleda socijalna radnja u ovoj zemlji

Printscreen TikTok Anja koja živi u Nemačkoj pokazala kako tamo izgleda socijalna radnja

Anja Šoponjai iz Zrenjanina već par godina živi u Nemačkoj, a nedavno je na svom Tiktoku pokazala i kako izgleda socijalna radnja u ovoj zemlji.

- Idemo u socijalnu radnju, gde socijala kupuje, da vidimo koliko šta košta. Ovaj gramofon mi se jako svideo kao ukras i košta 65 evra. Ovaj sto mi je prelep za neku advokatsku kancelariju 85 evra. Oni prodaju i polovne uređaje, mislim sve ovo ovde je polovno, naravno. Evo, ovaj pekač za hleb je 15 evra - navela je Anja.

 Dodala je da su svi uređaji oko 10 evra.

- Svi novogodišnji ukrasi su bili 50 centi, pa koji izaberete. Ova garnitura je prodata i koštala je 125 evra. Evo, da vidite. Ovako neki sto od punog drveta 95 evra. Ova velika garnitura je koštala 45 evra. Bračni krevet takođe prodat, mislim da je bio neki 45 evra. Ovaj stočić je 5 evra. A ovaj ormar koštao 65 evra - ispričala je ona.

Klizaljke su 5 evra, a roleri isto toliko.

- Ugradna rerna i ravna ploča su 45 evra - pokazala je Anja.

This browser does not support the video element.

Srpski gastarbajteri pevaju Srpkinja je mene majka rodila  MONDO/Milutin Vujičić