"NISAM SIGURNA DA LI OVO DA KAŽEM..." Naša novinarka u specijalnoj emisiji Kurir televizije: Majka žrtve ga je pitala zašto, ON JE HLADNOKRVNO REKAO OVO...

Privatna Arhiva, Nemanja Nikolić

Posle nedelju dana od prvog pojavljivanja u Specijalnom sudu, dečak ubica iz OŠ "Vladislav Ribnikar" danas je nastavio svedočenje u postupku protiv svojih roditelja, Miljane i Vladimira Kecmanovića.

Gostujući u specijalnoj emisiji Kurir televizije, novinarka Kurira Jelena Spasić otkrila je voditeljki Jeleni Pejović uznemirujuće detalje sa prvog saslušanja. Naime, ona je opisala kako je izgledalo suočavanje dečaka ubice sa jednim od roditelja ubijene dece, koji mu je postavljao pitanja.

-  Moram da vodim računa i da budem vrlo obazriva, ali moj utisak, na osnovu svega što sam čula, pročitala i videla do sada, roditelji žele pre svega odgovor na pitanje zbog čega je ubio njihovu decu - započela je Spasić i otkrila prilično potresne detalje svedočenja.

This browser does not support the video element.

Novinarka Kurira Jelena Spasić: Svi roditelji će dečaku ubici postaviti ovo pitanje  Kurir televizija

- Na pitanje jedne majke zbog čega je pucao u njeno dete, on je odgovorio zato što nije voleo da pomaže drugoj deci. Kada mu je ona predočila da postoje dokazi da je upravo njeno dete, koje je ubijeno, pomoglo tom istom ubici, on je rekao, ne sećam se. To mnogo govori o odnosu dečaka-ubice prema svojim vršnjacima. Nisam sigurna da li treba da podelim moj utisak, ali eto, rizikovaću i reći ću. Moj utisak je da je on bio ljubomoran na svako dete koje je bilo bolje od njega u bilo čemu. Napomenuću da je on smenu promenio te školske godine, u septembru, nekoliko meseci pre zločina. Smenu je promenio jer je navodno bio u razredu sa nemirnom decom, bio je neprihvaćen i nije se lepo slagao sa njima. I njegovi roditelji su prema svedočenjima predložili da mu smena bude promenjena. Promenio je smenu i po onome što su pričali zaposleni u školi, on je zapravo iz jednog odeljenja u kom je bio među najboljim đacima, prebačen u odeljenje u kom je bio prosečan.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novinarka Kurira Jelena Spasić o svedočenju dečaka ubice iz Ribnikara  Kurir televizija