Iz osvete zlostavljao majku svoje devojke: Kad je videla snimak slošilo joj se: "Nikada neću zaboraviti njene krike i plač"

Često se mnogi od nas usude da "provire" u telefon svog partnera u nadi da će uveriti sebe da je sve u redu ali, nažalost, nekada baš taj postupak dovede do otkrivanja najcrnjih tajni

Profimedia

Često se mnogi od nas usude da "provire" u telefon svog partnera u nadi da će uveriti sebe da je sve u redu ali, nažalost, nekada baš taj postupak dovede do otkrivanja najcrnjih tajni. Baš ovakva sudbina zadesila je jednu ženu koja u telefonu svog partnera zatekla video snimak koji joj je promenio život u potpunosti. 

Naime, na pomenutom snimku nalazi se njen partner (25) koji pokušava da zlostavlja njenu majku koja je u vidno alkoholisanom stanju, potpuno nesvesna da je iko snima, a kamoli da njen nesuđeni zet ima tako gnusne namere. U dato vreme, sve troje su živeli zajedno. 

Profimedia 

"On je izabrao da siluje osobu koja mu je pokazivala više ljubaznosti i ljubavi nego njegova sopstvena porodica. Osećala sam se veoma povređeno, izdano i posramljeno zbog nekoga koga sam pustila u svoju porodicu i dom. Naša porodica više nikada neće biti ista," rekla je povređena žena.

Zgranuta prizorom koji je videla, devojka je odmah sve obelodanila porodici i slučaj prijavila policiji. Ubrzo je momak završio na sudu, a sudija Antoni Elen njegove postupke okarakterisala je kao "odvratne" i a slučaj zavela kao "izdaju porodice koja ga je prihvatila kao svog". 

"Činjenica da si snimao zlostavljanje posebno je ponižavajuća i poražavajuća," navela je sudija, a piše The Sun.

Profimedia 

Kao razlog za svoj gnusni čin muškarac je naveo osvetu jer je, navodno, njegova partnerka proširila glasine o njemu u njihovom društvu, što ga je veoma povredilo. 

"Označena sam za ceo život nakon gledanja snimaka kako on napastvuje moju majku. Nikada neću zaboraviti njene krike i plač kad sam joj rekla šta sam videla," iskreno je ispričala žena ne krijući svoj očaj.

Nakon što je priznao krivicu za silovanje i učestvovanje u ponižavajućem snimanju, muškarac je osuđen na pet godina zatvora, uz mogućnost uslovnog puštanja nakon odležane tri godine.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Žena se udala za kuma na svom venčanju  TikTok/desiree.white