LAŽNI INTERVJU PREMIJERA VUČEVIĆA KRUŽI MREŽAMA Kurir upozorava javnost: Zloupotrebljen je naš brend, obratite pažnju! (FOTO)

Na mreži Instagram osvanuo je oglas za lažni intervju premijera Miloša Vučevića za Kurir, u kom se brutalno zloupotrebljava i ime predsednika Vlade Srbije, i naš brend, i javnost time dovodi u zabludu!

Shutterstock, Printscreen, Kurir Televizija

Na Instagram profilu "Joe Bereta" sponzorisan je post koji predstavlja beskrupuloznu prevaru - fabrikovan intervju premijera Srbije, Miloša Vučevića, o navodnom programu države u kom "svaki punoletni građanin može da dobija od države 350.000 dinara", a ceo intervju je smešten na sajt koji na nedopustiv i ilegalan način, imitira brend našeg medija i dovodi u zabludu čitaoce da se nalaze na sajtu Kurira.

Printscreen 

U njemu se promoviše ulaganje u platformu "Quantix Prime AI" - što je očigledno prevara kojom se ciljaju naši čitaoci i svi građani Srbije.

Naša kompanija ovim putem obaveštava javnost da brend Kurir nema nikakve veze sa ovom objavom, niti intervjuom, kao i da smo, zajedno sa premijerom Srbije, zloupotrebljeni, i da ćemo tim povodom preduzeti sve pravne radnje koje su nam na rapolaganju.

Molimo građane da obrate posebnu pažnju na ove i slične prevare, koje su učestale. 

U potpuno izmišljenim izjavama premijera, građani se podstiču da investiraju u sumnjivu platformu, i apelujemo na sve da ovakav i slične postove prijave i sami, na mrežama na kojima ih pronađu.

Naš brend je već bio meta prevaranata, kada su na sličan način fabrikovani intervjui sa poznatim ličnostima poput voditeljke Jovane Joksimović, Ane Mihajlovski i glumca Nikole Koja.