PREDSEDNIK VUČIĆ O ODLASKU NA SAMIT BRIKS: Saopštiću vam 20. ili najkasnije 21, očekujem mnogo važnih razgovora, u nedelju imamo i važne goste

Petar Aleksić

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv predsednika Rusije Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a koji će biti 22-24 oktobra u Kazanju.

"Do 20. ili 21. oktobra će vam biti sve jasno... Očekujem važan razgovor 20. oktobra i mnogo drugih važnih razgovora, ali ne mogu da otkrivam sve detalje. Biće ovo jedna od najzanimljivijih nedelja. Dolazi nam kralj Esvatinija a imaćemo i druge razgovore od ponedeljka, svaki dan", rekao je Vučić u izjavi novinarima posle svečanosti u sedištu BIA.

"Budem li rekao da idem u Kazanj, obelodaniće kraj evropskog puta Srbije. Budem li rekao nešto drugo, biće da je Vučić izdao Ruse. Šta god da uradite - uvek ćete biti krivi, i to najviše onima koji nemaju nikakvu ideologiju, već samo traže razlog da vas napadnu", rekao je on.

Kurir.rs

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Aleksandar Vučić  Kurir