POSLE VENČANJA ŽIVE U NJENOM STANU! Evo kako izgleda dom Aleksandre Bursać koji je sama uređivala: Klavir nasred sobe, ogroman televizor, fotelje umesto stolica

Printscreen/Instagram

Pevačica Aleksandra Bursać nedavno je izgovorila sudbonosno "da" 10 godina mlađem kolegi Stevanu Sekuliću.

Nakon sklapanja braka par je odlučio da živi u Aleksandrinom u stanu koji je pre nekoliko godina kupila i renovirala tako da je sve baš po njenoj meri.

Printscreen Instagram 

 Ako je suditi po društvenim mrežama i njenim objavama, novopečeni supružnici najviše vremena provode u dnevnom boravku.

Velika garnitura sa otomanom glavno je mesto za odmor, ali i igranje igrica, a ispred nje se nalazi veliki, beli sto sa skupocenim stolicama. Na jednom zidu se nalazi ogroman televizor.

Printscreen Instagram 

Kako su oboje muzičari, nije čudno što se u ćošku nalazi mali, ali vrlo elegantni beli klavir, a ukrašen je cvećem i detaljem koji ih vezuje za njihovo venčanje.

Ostatak sobe ispunjen je vazama za cveće, ramovima sa fotografijama, slikama na zidovima i ukrasima. Sa plafona vise dva velika lustera sa kristalima.

S druge strane postorije je okrugli trpezarijski sto, sa zanimljivim detaljima na nogarima, a oko njega su stolice koje izgledaju kao fotelje.

Ipak, poseban detalj u stanu je ukrasna lampa na kojoj su karikature mladenaca, a iznad njih pišu imena pevača i pevačice i datum njihovog venčanja.

Aleksandra je, inače, jednom prilikom izjavila da joj je spavaća soba zapravo omiljena jer voli da leži u velikom krevetu i gleda filmove, a tada je poželela da nađe ljubav svog života i da to rade zajedno. Sada joj se to i ostvarilo sa Stevanom.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Svadba Aleksandre Bursać  Privatna arhiva