"RADIO JE ONO ŠTO DANAS RADE MAŠINE, IZNEDRIO JE VRHUNSKE KADROVE" Otkriveno ko je bio Slavoljub kog je udarcima u glavu ubila ćerka u Nišu!

Slavoljub Đ. (79) kom je, kako se sumnja, presudila ćerka Danijela M. (56), bio je medicinski tehničar i svojevremeno je radio u niškom domu zdravlja.

Kurir/M.S.

Slavoljub Đ. (79) kog je juče, kako se sumnja, udarcima u glavu i telo ubila ćerka Danijela M. (56) u stanu u Nišu, bio je medicinski tehničar i svojevremeni je radio u laboratoriji niškog doma zdravlja. Njegove nekadašnje kolege rastužile su se kada su saznale šta mu se dogodilo.

Nekadašnje kolege iz laboratorije kažu da je Slavoljub bio izuzetno stručan u svom poslu.

- Od njega su mnoge kolege nekada učile laborantski posao. Ne bih rekao da je bio nadmen već presiguran u svoj posao. On je iznedrio odlične kadrove, a radio je ono što danas rade mašine. I sigurno da je iz te sigurnosti u sebe, imao i odvažan stav u životu - pričaju bivše kolege Slavoljuba Đ., osvrćući se na reči njegovih komšija iz zgrade "da je bio čudan, nadmen i od onih ljudi koji sve uvek najbolje znaju".

Bivše kolege kažu i da znaju da je Slavoljubova ćerka Danijela imala problema sa mentalnim zdravljem, te da ju je on vodio na lečenje.

Kurir/M.S.  Mesto zločina u Nišu

- On je vodio ćerku na neka lečenja, mada ona nije bila težak pacijent u tom smislu. Kasnije, kada je oboleo, nije mogao da je vodi bilo kuda, tako da verovatno ni ona nije bila pod redovnim terapijama - kaže nam jedan od njegovih bivših kolega.

Podsetimo, Danijela M. uhapšena je zbog sumnje da je ubila svog oca koji je bio nepokretan i teško oboleo. Na teret joj se stavlja krivično delo teško ubistvo zbog čega joj je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti saslušana u tužilaštvu gde će moći da iznese svoju odbranu.

Kako se nezvanično saznaje, ćerka je ocu zadala više udaraca pajserom, a potom pokušala da slaže istražitelje da je on izvršio samoubistvo.

- Međutim, povrede su bile takve da je bilo očigledno da čovek nije mogao sam sebi da ih nanese - objašnjava izvor. 

(Kurir.rs - M. S. )