BRUTALAN NAPAD NA SEKU ALEKSIĆ! Javnost besna, žestoko je osudili zbog izjave u kojoj proziva kolege: "Folirantkinja! Sada priča ovo, a do juče je..."

Prozvali su je folirantkinjom

Petar Aleksić

Pevačica Seka Aleksić gostovala je u jednom podkastu gde je istakla da su mnoge stvari koje javne ličnosti plasiraju na društvenim mrežama zapravo zabluda i laž.

Ona je zbog te izjave naišla na žestoku osudu korisnika društvene mreže X, jer je, kako oni kažu, ona to prva radila u skorijoj prošlosti.

- Normalno je da jedno dete nosi trenerku tri dana u školu dok je ne isprlja, pa onda kad je isprlja, opere mama pa opet se osuši pa idemo ponovo. Nije normalno da svaki dan menjaš garderobu. To, deco, nije normalno. Nije, ljudi, normalno da gledate javne ličnosti po društvenim mrežama koje reklamiraju sve i svašta, koji reklamiraju preskupe proizvode, šminku, skupe živote, Dubai...To nije normalno, to nije istinit život - odgovorila je ona na "WTF" radiju.

- Normalno je da ste kući, da niste u Dubaiju, normalno je da jedete pasulj dva dana ili punjene paprike, musaku ili sarmu, nije normalno da jedete kavijar, gambore, lignje i tako dalje...svaki dan u Dubaiju na terasi da snimate more, to nije normalno. To su lažni životi - zaključila je ona.

- A do juče joj je Instagram izgledao kao Temu. Folirantkinja - istakla je jedna korisnica pomenute platforme, sa kjom se, sudeći po broju komentara i sviđanja, dosta ljudi složilo.

Naime, na Instagram profilu Seke Aleksić mogu se naći dosta objava na kojima se vidi da živi veoma glamuroznim životom.

Ona se često fotografisala u hotelstim sobama, skupim automobilima i na egzotičnim destinacijama, a neretko je i reklamirala određene proizvode i brendove.

Zbog toga mnogi smatraju da je Sekina izjava kontradiktorna, te da i sama radi sve zbog čega je druge javne ličnosti osudila.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Seka Aleksić  TikTok/seka_aleksic