MIA BORISAVLJEVIĆ SUROVO PONIZILA MLAĐE KOLEGINICE: Te Teodore, Mahrine sve liče jedna na drugu, a pesmice koje pevaju...

Pevačica Mia Borisavljević žestoko je oplela po mlađim koleginicama i žanru muzike koji one pevaju.

Kurir Televizija

Mia Borisavljević komentarisala je trenutno stanje na domaćoj estradi, kada je svojim mlađim koleginicama zamerila manjak originalosti.

Kako je pevačica istakla, teško ih je razlikovati, a smatra i da žanr muzike kojim se bave nema budućnost. Tom prilikom, posebno je izdvojila Teodoru Džehverović i Mahrinu.

- Trenutno je akuelan pravac muzike za koji mislim da neće dugo trajati. Nešto mi mnogo te devojčice liče jedna na drugu. Te Teodore, Mahrine i tako dalje. Iako mislim da su jako lepe i da mnogo lepo pevaju. Čak imaju i neke lepe pesmice, međutim, previše liče jedna na drugu. Nema tu autentičnosti - kaže Mia za TV E.

Podsetimo, Mia Borisavljević nedavno je progovorila o svom braku sa kolegom Bojanom Grujićem.

- Ne proveravam Bojanu telefon, ni kada bi mi ga ostavio na nekoliko dana, ne bih ga pipnula. Ne bih volela da na taj način saznam nešto i sebe opterećujem. Mislim da su ljudi koji varaju najljubomorniji. Operisana sam od ljubomore i ne razmišljam o tome - izjavila je Borisavljevićeva u emisiji "Bunker".

Kurir.rs/ Informer

This browser does not support the video element.

Mia Borisavljević  Kurir TV