REKLA JE DA! ŽENI SE POZNATI FUDBALER: Zvezda Liverpula isprosio lepu plavušu

Fudbaler reprezentacije Mađarske rešio da promeni život

Printskrin/Instagram

Dominik Soboslaj, fudbaler Liverpula, spreman je za ženidbu, jer je njegova izabranica pristala da se uda na njega.

U Budimpešti, Dominik Soboslaj isprosio je Borku Bužik, devojku sa kojom se zabavlja od leta. Fudbaler Liverpula i reprezentacije Mađarske u julu je objavio da ima novu devojku. Na letovanje u Italiju otišao je upravo sa lepom Borkom.

- Rekla je da - napisao je Dominik Soboslaj na društvenim mrežama, priloživši fotografiju sa svojom devojkom Borkom Bužik koja nosi verenički prsten.

Printskrin/Instagram 


Pre nego što se zaljubio u Borku, Dominik Soboslaj bio je tri godine u vezi sa Fani Geček, nekadašnjom mađarskom teniserkom, danas veoma uspešnom poslovnom ženom. Ona mu je bila najveća podrška dok je igrao za Lajpcig, a potom i kad se preselio u Liverpul. Raskinuli su u septembru 2023. godine.

Printskrin/Instagram 

Prema pisanju mađarskih i engleskih medija i Borka Bužik imala je dugu vezu koju je okončala prošle jeseni. Njih dvoje su rođeni u Sehešfenervaru i poznaju se od detinjstva. Kada su odlučili da budu zajedno, prvo su krili svoju vezu.

Printskrin/Instagram 

Kada je Mađarska ispala sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, Dominik Soboslaj je sa svojom devojkom otišao na letovanje u Italiju. Tada je odlučio da više nema razloga da se skrivaju od javnosti. Prvi je počeo da objavljuje zajedničke fotografije.

Printskrin/Instagram 

Borka Bužik radi kao stručnjak za marketing i odnose sa javnošću za mađarsku kompaniju "Toman Diet", koja promoviše zdrav stil života i ishranu. Diplomirala je na univerzitetu "Corvinus" u Budimpešti 2022. godine, studirajući poslovnu administraciju i menadžment.

Printskrin/Instagram 

Kada je tokom leta lepa Borka objavila da je u vezi sa Dominikom Soboslajom, broj njenih pratilaca na društvenim mrežama značajno je porastao. Sa 12 hiljada na 41.500 i nastavlja da raste svakog sata.

Cristiano Mazzi / Zuma Press / Profimedia 

Dominik Soboslaj (23) ima ugovor sa Liverpulom do 2028. godine. Njegova vrednost na evropskom tržištu iznosi 75.000.000 evra. Mađarski fudbaler na Enfildu ima godišnju platu od 5.800.000 evra, bez bonusa i premija. Ukoliko sledećeg leta Virdžil Van Dajk i Trent Aleksander-Arnold napuste Enfild, sasvim je izvesno da će Dominik Soboslaj postati novi kapiten Liverpula.

This browser does not support the video element.

Navijaci Srbije i Slovenije zajedno ulaze na stadion  Kurir