OSTAVIO PRVU ŽENU ZBOG DRUGE, A NJU PREVARIO SA KSENIJOM PAJČIN! Buran ljubavni život Ace Lukasa, obeležile ga veze sa ovim pevačicama, prijatelju "oteo" ženu

Lukas je omiljen među svojom publikom i ona mu nikada nije uzela za zlo njegov način života koji je veoma često podsećao na filmove, a ljubavni život definitivno privlači najviše pažnje javnosti

ATA images

Aca Lukas najavio je premijeru drugog dela triologije "Kafana na Balkanu" koji nosi naziv "Stravično" i koncert koji su zakazani za 19. novembar u Sava centru. Prošle godine prvi deo filma je premijerno prikazan u Areni, ali ove godine su se Aca, njegov producent Saša Mirković i ostali članovi tima odlučili za manji prostor.

Svi fanovi koji prate folkera tokom njegove dugogodišnje karijere, znaju da je vodio poprilično buran život, koji je opisao u svojoj autobiografskoj knjizi "Ovo sam ja". Lukas je omiljen među svojom publikom i ona mu nikada nije uzela za zlo njegov način života koji je veoma često podsećao na filmove, a njegov ljubavni život definitivno privlači najviše pažnje javnosti.

Kurir/Ljilja Stanišić 

Ceca Vuksanović je prva supruga Ace Lukasa s kojom ima sina i ćerku. Ona radi u prodavnici i živi normalan život daleko od medija. Nedavno smo je videli na svadbi njihovog sina Lazara.

Ona je bila Acina ljubav iz srednjoškolskih dana. Ipak ljubav nije opstala, ali su u dobrim odnosima, a sada su baka i deka.

Lukas je Cecu ostavio i ubrzo dobio dete sa drugom suprugom, Natašom. Nataša je godinama sa sinom Andrejom živela u Nemačkoj, a onda se skoro desio skandal.

U svojoj autobiografiji "Ovo sam ja", otkrio detalje o njoj, ali i o njenom suprugu Goranu Andrejiću.

Nemanja Nikolić 

 - Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom mog boravka u Americi Nataša je našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović. Klasičan vaćaroš. Sad su Nataša i on muž i žena.

Mediji su dugo spekulisali i o romasni Lukasa i Ksenije Pajčin. U intervjuu za "Story" pevačica je 2006. objasnila da su njih dvoje bliski, kao i to da ga ona štiti od zlih ljudi.

Međutim, Aca je u knjiži otkrio sve nepoznate detalje o njihovom odnosu.

 - Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspela, a ja ništa - napisao je Lukas.

Pevač piše i da su mediji imali pogrešnu sliku o njoj.

- U novinama je svašta pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala.

Aca Lukas je otkrio i da je molio Kseniju da krije vezu, jer je tada još bio u braku sa drugom suprugom Natašom.

- Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama - pisao je pevač.

Marina Lopicic 

Aca je otkrio i kako je žena otkrila aferu s Ksenijom.

- Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. 'Aco, gotova pauza' čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo 'nisam valjda...'. Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi - napisao je Lukas.

Pričalo se da su pevačica Danijela Vranić i Lukas, navodno, bili u vezi. Romansa je, kako su tada pisali mediji, počela tokom saradnje na zajedničkoj pesmi "Niko kao ti".

Veza je, kako se šuškalo, bila kratka, a oni o toj temi nikada nisu pričali za javnost. Kako su mnogi govorili, nakon raskida Danijela se povukla sa estrade.

Damir Dervišagić 

 Mediji su brujali o tome da je Aca Lukas Sonju preoteo od svog prijatelja Željka Šašića. Svakoga dana su bili meta medija, a sve tri strane su aktivno učestvovale u iznošenju privatnih stvari javnosti.

Međutim, to ih nije sprečavalo da uživaju u ljubavi. Sonja i Aca su se venčali i dobili ćerku Viktoriju. Međutim, ni ovaj brak nije opstao.

Šuškalo se i da je Lukas zapravo Sonju najviše voleo i teško je podneo razvod od nje. Spominjale su se prevare, a par je danas u dobrim odnosima.

On se nakon razvoda od supruge preselio se u stan na Voždovcu, dok su njegova bivša i ćerka ostale da žive u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi.

Printscreen/Instagram 

 - Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, grešili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu - opisao je njihove svađe u autobiografiji.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

ACA LUKAS PROGOVORIO O LJUBAVNIM AVANTURAMA! Otkrio je li istina da može 48 sati bez pauze, a evo šta je rekao o Dragani Mirković  kurir televizija