Žena Brusa Vilisa objavila srceparajuću fotografiju: Fanovi jedva suzdržavaju suze, emocije se osećaju u vazduhu

Glumac se već duže vreme bori sa opakom bolesti za koju nema leka, a porodica mu pruža podršku.

Profimedia

Ema Heming se osećala nostalgično dok je delila fotografiju iz ranih dana svoje veze sa suprugom Brusom Vilisom.

Na slici koja je snimljena digitalnom kamerom, zvezda filmova "Umri muški" uhvatila je slatki trenutak između njega i Eme  dok su se smestili na zadnjem sedištu automobila tokom ljubavnog sastanka.

Blindie/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Praveći selfije pre nego što su imali ime“, napisala je majka dvoje dece uz sliku, na kojoj se vidi kako ga obožavano gleda sa velikim osmehom na licu.

Glumac, koji se trenutno bori sa frontotemporalnom demencijom, izgledao je zgodno na snimku dok je gledao u objektiv kamere, zadržavajući ozbiljan izraz lica.

Ispod objave, Vilisova 30-godišnja ćerka Talulah, koju deli sa bivšom suprugom Demi Mur, prokomentarisala je: „Volim, volim.“

Osim što je dobila 33.504 lajkova, Hemingova je bila preplavljena porukama obožavalaca koji su joj zahvalili što je podelila sliku.

„Uvek ste bili tako lep par, hvala što ste podelili svoj život sa nama Ema❤“, napisao je jedan.

Drugi je prokomentarisao: „Momak velikog srca. Hvala vam što delite tako lepu fotografiju.'

„Tako mi je žao kroz šta prolazite vi i vaša porodica – vaš pristup je tako inspirativan i tako pun nade i prihvatanja. Ti si neverovatna mama, rekla je treća Emi, koja sa Brusom deli ćerke Mejbel (12) i Evelin (10).

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam  kurir televizija