Mogla je da se uda za princa, a odabrala je da bude srpska snajka: Jarić je Limu upoznao kada je bila verena za ovog moćnog muškarca, ali sve je ostavila

Jedan susret sa Srbinom je sve promenio u životu jedne od najlepših žena na svetu.

Profimedia

O ljubavi nekadašnjeg srpskog košarkaša Marka Jarića i modela Adrijane Lime pričao je ceo svet. Ovu lepoticu iz Brazila želeli su svi muškarci, međutim, njeno srce osvojio je markantni Srbin. A kako je sve počelo?

Iako više nisu u braku, ali zajedno brinu o svoje dve ćerke Sijeni i Valentini, još uvek privlače veliku pažnju javnosti. Upoznali su se sasvim slučaju, a onda je nastala prava magija. 

BRJ / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, malo ko zna da je Marko svoju buduću suprugu sreo kada je ona bila verena za drugog i to ne bilo koga. Adrijana Lima bila je verenica princa od Lihtenštajna. Mogla je postati princeza, a onda je izabrala da postane srpska snajka. Jarić nije mnogo voleo za medije da govori o ovoj ljubavi ni kada je trajala, niti kada se završila. Međutum, jednom prilikom je ipak ispričao kako je sve počelo.

DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 "Zalljubio sam se! Nisam tip osobe koji se lako zaljubljuje. Teška sam osoba po tom pitanju, ali sada je situacija malo drukčija. Nju nije bilo lako osvojiti. Kad sam je upoznao, na humanitarnoj zabavi u Los Anđelesu, bila je verenica princa od Lihtenštajna, tako da nisu ni postojali uslovi da započnemo bilo kakvu vezu. Ona mi je na kraju dala svoj broj telefona, ali sam se ozbiljno pomučio da dođem do njega. Neću vam baš otkriti kako, ali ću reći samo da sam imao drugačiji pristup nego što je uobičajeno",izjavio je  Jarić nakon veridbe za prelepu Brazilku.

Kada su svetski mediji počeli da spekulišu da je par na korak do venčanja, PR služba NBA tima za koji je Jarić igrao košarku oglasila se kratkim saopštenjem. 

Profimedia 

Portparol poznatog košarkaša izjavio je časopisu "People" da je igrač Minesota Timberwolvesa Adrijani za rođendan poklonio verenički prsten, "što je ona sa oduševljenjem prihvatila".

"On je jednostavno postavio pitanje i ona je pristala! Oboje su veoma srećni i, kažu, zaljubljeniji nego ikada!", rekao je Jarićev portparol.

Profimedia 

Zanimljivo je da su bivši supružnici upravo 14. februara 2009. godine izgovorili sudbonosno "da". 

Veridba je “pala” 12. juna 2008, na Adrijanin 27. rođendan. Sledeće godine, 14. februara, izgovorili su sudbonosno “da” na intimnoj ceremoniji u Džekson Holu, u državi Vajoming. Venčanju su prisustvovali samo kumovi i nekoliko najbližih prijatelja.

(Kurir.rs/M.J)