ZVEZDAŠI SAKUPILI 342 JEDINICE KRVI: I danas se nastavlja akcija "Crveno-bela krv"

Navijači Crvene zvezde još jednom pokazali svoju plemenitu stranu

Fk Crvena Zvezda

U Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ održan je u četvrtak prvi dan sada već dobro poznate, ovoga puta 31. akcije pod nazivom „Crveno-bela krv“, a prikupljene su 342 jedinice krvi.

Crvena zvezda već dugi niz godina uspešno sprovodi akciju pod sloganom ”Crveno-bela krv”, a u sklopu 31. po redu armija  navijača je imala mogućnost da još jednom pokaže humanost na delu. Prvog dana su prikupljene 342 jedinice krvi u Medija centru stadiona ”Rajko Mitić” u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije.

Www.crvenazvezdafk.com 

Zvezdaši su još jednom pokazali da imaju veliko srce i da misle na one kojima je pomoć najpotrebnija, a klub je to prepoznao i nagradio najhrabrije kartom za košarkašku utakmicu Crvena zvezda - Barselona.

Zvezdaši, akcija se nastavlja i danas, petak 18. oktobar, na stadionu „Rajko Mitić“ od 10 do 16 sati, kada će svi zvezdaši moći da učestvuju u važnoj utakmici i spasu nečiji život!

Www.crvenazvezdafk.com 

Akcija će biti održana i u Zavodu za transfuziju krvi u Kosovskoj Mitrovici u petak, 18. oktobra, u periodu od 9 do 13 časova.

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.

This browser does not support the video element.

Delije koreografija  Kurir