KURIR TELEVIZIJA NA LICU MESTA! Radnik "Slobode" hitno primljen u Urgentni centar posle eksplozije u fanrici! Naša novinarka otkrila šta se tačno dogodilo

Tokom jutarnjih sati u vojnoj fabrici “Sloboda” u Čačku došlo je do akcidenta. Naime, prema prvim informacijama sa terena do eksplozije došlo na odeljenju pirotehnike.

RINA

Sa lica mesta telefonom se za jutarnji program Redakcija na Kurir televiziji uključila naša dopisnica Gordana Injac, koja je donela najnovije informacije.

- Jutros je u vojnoj fabrici Sloboda došlo do eksplozije. Međutim, prema svim onim prvim informacijama koje su do nas stigle, pretpostavljamo se da je reč o manjem požaru i eksploziji manjih razmera. Prema zvaničnim informacijama, u ovom incidentu povređenoa je jedna, a nezvanično dve osobe. Iz opšte bolnice u Čačku su potvrdili da je povređen jedan 38-godišnji muškarac koji je sa opekotinama zbrinut u urgentnoj službi bolnice. To je potvrdila doktor Marija Stranjanac, PR bolnice i lekar u toj službi - započela je novinarka Kurira i nastavila:

This browser does not support the video element.

KURIR TELEVIZIJA NA LICU MESTA! Radnik "Slobode" hitno primljen u Urgentni centar posle eksplozije u fanrici! Naša novinarka otkrila šta se tačno dogodilo  Kurir televizija

- Povređeni je primljen, a nezvanično imamo informaciju da je povređen još jedan radnik. Ovaj incident se dogodio jutros u ranim satima, odnosno, neposredno po dolasku prve smene radnika na posao u pogonu pirotehnike. Ono što smo takođe nezvanično mogli da saznamo sa lica mesta, to je da su na pogonu pirotehnike popucala stakla, a okolno stanovništvo se momentalno probudilo od eksplozije. Radnici su iz pogona pirotehnike napustili svoja radna mesta, a jedan deo se nalazi u fabričkom krugu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Eksplozija bojlera u zgradi u Čačku  Zoran Grujović