SVE JE IZGORELO ZA NEKOLIKO MINUTA, STRAŠAN PRIZOR KOD IVANJICE: Veliki požar u domaćinstvu Dragićevića, vatra progutala sve što su decenijama sticali

RINA/Ilustracija

Ogroman požar zahvatio je domaćinstvo Dragićevića iz zaseoka Šume kod Ivanjice. Na lice mesta odmah su stigle vatrogasne ekipe, u gašenju požaru pomagale su komšije. Vatrena stihija je progutala svu mehanizaciju i pomoćni objekat, dok je brzom i efikasnom reakcijom spasena kuća.

- Nekoliko trenutaka pre izbijanja požara domaćin Vladan i njegova supruga Marica bili su u objektu koji je izgoreo. Vatra je izbila odjednom i velikom brzinom počela da se širi. Progutala je mašine, alat za rad, pomoćni objekat. Užasni prizori - kaže za RINU jedan od meštana.

Vladan i Marica jako teško su podneli činjenicu da sve što su stvarali je nestalo samo za nekoliko minuta. Pričinjena šteta procenjuje se na oko 30.000 evra, a situaciju dodatno otežava to što su mehanizaciju kupili na kredit, prenosi ivanjički portal Infoliga.

Ipak, jedino što im je najvažnije jeste što u ovom stravičnom požaru nije bilo ljudskih žrtava. Zahvalni su komšijama koje su im bezrezervno pomogle.

(Kurir.rs/RINA/Preneo: Đ. M.)

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

U stanu u centru Sremske Mitrovice izbio je požar  Kurir/D.Š.