MUZIČARI PONOVO JAŠU! Ana Brnabić odgovorila na tvrdnje Peđe Mitrovića: Hiljade radnih mesta su im "karikatura", a politička filozofija "dođi juče"

Zorana Jevtić

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom tvrdnji generalnog sekretara SSP Peđe Mitrovića, koji je rekao da "Srbija nema dobit od litijuma".

Mitrović je rekao i da bi litijum mogao biti razvojna šansa samo da smo "našli 60 rudnika litijuma i otvorili ih u Srbiji".

Reakciju Ane Brnabić prenosimo u celosti:

- Muzičari ponovo jašu

Opozicija i ekološki aktivisti: Nećemo rudnik litijuma, ako otvorimo jedan, otvoriće se 40!

Mi: Nema ni 10, ni 40, imamo litjum samo u dolini Jadra!

Opozicija i ekološki aktivisti: Šta će nam jedan rudnik, da imamo 60 pa da pričamo!!!!

Mislite da se šalim? Ne šalim se. Juče, Generalni sekretar SSP, Peđa Mitrović: "Da smo našli 60 rudnika litijuma i otvorili ih u Srbiji, pa i da razgovaramo o tome da je to razvojna šansa, ali kada nađete jedan rudnik koji treba da zapošljava do 3.000 ljudi i on vam za 40 godina donese 700 miliona evra, to je zaista karikatura", kazao je Mitrović.

Ne znam šta je tužnije – to što im je 3.000 novih radnih mesta “karikatura” ili to što im je čitava politička filozofija u fazonu "dođi juče"...

A o više nego sramotnoj “ekonomskoj analizi” projekta “Jadar”, a koja izgleda baš kao Narodna banka Srbije nakon Dejana Šoškića, ću u par reči malo kasnije…

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ana Brnabić konferencija  Kurir televiz