Žene su u salon došle uplakane i uništene kose: Nakon tretmana ovog frizera usledile su šokantne reakcije, ovakve lepotice još niste videli

Kod njega dolaze žene koje su do sada probale sve, često su izgubile kosu, sede ili pak samo jednostavno nisu zadovoljne trenutnim izgledom. Nikada se do sada nije desilo da im nije vratio osmeh na lice

Instagram/krewkutz

Entoni Klakston je frizer i stručnjak uglavnom za kovrdžavu kosu. Oduševio je hiljade žena i vratio im je osmeh na lice. U svojoj sferi je i te kako popularan, a tome svedoče lica zadovoljnih žena, ali i mnogobrojni pratioci na društvenoj mreži Instagram.

Instagram/krewkutz 

Instagram/krewkutz 

Na jednom od videa koji je podelio, prikazao je transformaciju nekoliko žena. Na početku, vidimo umorne i tužne žene, a neke su zbog svoje kose i zaplakale pred frizerom.

- Drage žene u ogledalu, u vašem odrazu vidim snagu, otpornost i beskrajne mogućnosti. Vi ste svedočanstvo lepote ljudskog duha. Zapamtite, svaka nesavršenost priča priču, a svaki ožiljak je podsetnik vašeg putovanja. Zagrlite osobu koja ste postali, jer ste zaista izuzetni - stoji u opisu ovog videa koji je podeljen.

Na početku vidimo sede žene, tanke i kovrdžave kose... Transformacije koje je uradio su neverovatne, a najvažnije od svega je da su ove dame izašle presrećne iz salona. 

Instagram/krewkutz 

Od žene sa tamnom i kratkom kovrdžavom kosom koja je čak na pojedinim mestima opala do prelepe kratke zalizane crnokose koja je ostala potpno šokirana promenom. 

Instagram/krewkutz 

Takođe, tu je i jedna veoma smela transformacija od pink beživotne čupave kose do duginih boja.... 

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ŠATUŠ PRAMENOVI ZA REĐE FARBANJE KOSE  cappucci_hair_milan_/tiktok