BEZDAN OVAKAV ZLOČIN NIJE VIDEO: Otac usmrtio sina jedinca pa sebi presudio, posedovao nelegalno oružje iz kojeg je ispucao više hitaca, verbalna svađa pre pira

Tokom protekle noći u Bezdanu je izvršen zločin koji je zavio celo područje u crno. Više javno tužilaštvo u Somboru otkriva da je otac u porodičnoj kući usmrtio svog sina oružjem koje je nelegalno posedovao, te presudio i sebi izvršivši samoubistvo.

Shutterstock, Kurir Televizija, Nenad Kostić

U Bezdanu kod Sombora pronađena su u jednoj porodičnoj kući dva beživotna tela. Sumnja se na ubistvo i samoubistvo, odnosno da je otac usmrtio svog sina jedinca, a više detalja za Kurir televiziju sa lica mesta donela je novinarka Aleksandra Orlić.

- U Somborsoj policiji i Višem javnom tužilaštvu iz Sombora potvrdili su da se dogodilo ubistvo i samoubistvo. Zvanične informacije do kojih je došla naša televizija da je otac star 48 godina iz vatrenog oružja sa više hitaca usmrti svog sina koji je bio 2004. godište, a potom sebi pucao u glavu i oduzeo život.

- Oružje koje je otac koristio bilo je u nelegalnom posedu, a tačan motiv nije poznat. Prema nezvaničnim informacijama saznajemo da je ubistvu prethodila verbalna svađa, a komšije nastradalih tvrde da su iznenađene jer su kako kažu važili za uglednu porodicu. 

Kako saznaje Kurir televizija prema nezvaničnim informacijama, slučaj je nešto posle ponoći policiji prijavila majka oca koji je izvršio ubistvo, a kako saznajemo ona se u trenutku nesreće takođe nalazila u porodičnom domu. 

Nakon obavljenog uviđaja tela su poslata na obdukciju u Novi Sad, a ceo slučaj preuzelo je više javno tužilaštvo u Somboru od kojieg ćemo tokom narednih dana saznati šta su bili motivi ove velike tragedije. 

This browser does not support the video element.

Kurir televizija sa lica mesta u Bezdanu nakon gnusnog zločina  Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Horor u Beogradu, porodilja bacila bebu: Prvi snimak sa mesta zločina  Kurir