OVAKO JE ELENA KARIĆ IZGLEDALA PRE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA! Dizajnerka želela da liči na Anđelinu Džoli, pa pomoć potražila kod estetskog hirurga

Elena se poslednjih godina potpuno vratila sebi, prirodi i odlučila da se odrekne luksuza i materijalnih stvari

Printscreen, Sonja Spasić

Otkako se pojavila na javnoj sceni, Elena Karaman Karić privlačila je pažnju kako zbog njenog ljubavnog života tako i zbog fizičkog izgleda. O njenim promenama na licu i telu izveštavali su mediji, a i dan danas se jednakim intenzitetom sprati sve šta joj se dešava u životu.

Ona se kao tinejdžerka oprobala u manekenstvu i fotografisala se za naslovne strane brojnih jugoslovenskih časopisa te se ne može sakriti njen prirodan izgled.

Od privlačne plavuše do fatalne crnke, menjala je boju kose delom i podležući trenutnim trendovima. Jedno vreme se spekulisalo da svojim izgledom želi da podseća na Anđelinu Džoli, pa je nosila zelena sočiva, a na spisku nagađanja šta je sve Elena uradila na sebi jesu estetska korekcija grudi, nosa i usana.

Printscreen, Vladimir Lukić 

Uprkos svemu tome, ona je za sebe uvek više volela da kaže da je svojim sinovima „mama za poneti“ pre nego seks-bomba.

Elena se poslednjih godina potpuno vratila sebi, prirodi i odlučila da se odrekne luksuza i materijalnih stvari. S tim u vezi, počeo je da joj smeta i njen fizički izgled, kao i sve operacije koje je radila na sebi.

Zorana Jevtić, Damir Dervišagić 

Dizajnerka nameštaja vodi specifičan način života, zbog kojeg je potpuno okrenuta duhovnim vrednostima.

This browser does not support the video element.

Branka Sovrlić  Kurir