TERZA NA KORAK DO IZBACIVANJA IZ "ELITE"! Stiglo važno pismo koje je podiglo sve na noge, munjevitom brzinom izazvano vanredno stanje

Prvo je stiglo pismo sa obaveštenjem. Danijel Dujković Munjez je pročitao o čemu je reč

Printscreen

Odabrani elitari glasali koga nominuju ove nedelje po nalogu velikog šefa, a među njima za sada vodi Borislav Terzić Terza.

U rijalitiju Elita, već dve godine zaredom uvedeno je pravilo po kojem odabrani učesnici biraju jednog nominovanog za izbacivanje. Svake nedelje, kada stigne pismo od Velikog šefa, odabrani učesnici imaju priliku da glasaju i iznesu svoje mišljenje o tome ko bi, po njihovom mišljenju, trebalo da ide u izolaciju i da se bori za opstanak u kući. Ovo glasanje često donosi napetu atmosferu među učesnicima, jer svako mora da javno iznese svoje mišljenje i odluku, što dodatno doprinosi tenziji i dinamici u rijalitiju.

Tokom ovih glasanja, dogodile su se brojne situacije koje su značajno promenile odnose među učesnicima i uzdrmale čitavu atmosferu u kući. Neki glasovi su bili očekivani, dok su drugi dolazili kao iznenađenje. Ipak, najviše pažnje je izazvalo što je nekoliko već učesnika glasalo da bude nominovan Borislav Terzić Terza, glavni preljubnijk u ovoj sezoni, koji je prevario svoju trudnu devojku.

Print Screen 

Prvo je stiglo pismo sa obaveštenjem. Danijel Dujković Munjez je pročitao o čemu je reč.

- Dragi Odabrani, kao što znate, petkom je na vama težak zadatak. Neki su olako shvatili nominovanje, te vam napominjemo da je vaša odluka važna. Potrebno je da nominujete osobu kojoj želite da vidite leđa i ne želite više da vidite u rijalitiju. U obavezi ste da obrazložite svoju nomionaciju. Nominovani ne mogu biti potrčci, vođa, niti bilo ko od Odabranih. Razlozi nominacije mora biti vaše mišljenje, a ne nečija sugestija. Počnite odmah. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je u pismu.

Miljana smatra da je Terza ljiga

- Ove nedelje sam imala dosta sukoba, sa Rajačićem i malim Urošem ali ne mogu njega jer je potrčko i takođe sa Slađom. Ja neću nominovati nikoga od tih ljudi već nekoga kome nije mesto ovde, jedan smrad, ljiga, džiber i seosko đubre a to je Terza, jer mi je sinoć izgovorio sve i svašta za decu. Ja sam povukla tužbu ali mi je žao jer mi je majka rekla da će pare da potroši na ovu Sofiju a da sam dobila pare na sudu mogla sam da predam Milici i detetu. Svoje opravdanje traži u tome što je Milica imala lošu prošlost, Sofija je devojka bez empatije i mogla sam i nju da nominujem jer mi je zaista degutantno da niko nije osudio njihovu vrelu akciju koja je bila totalno neprimerena. On je mene molio da ga ne tužim zbog deteta i ja sam se sažalila, te sam odlučila da povučem tužbu ali da sam pametnija rekla bih Milice izvoli pare od tužbe da imaš za svoje dete -rekla je Miljana.

Gastoz takođe smatra da Terza treba da ide napolje

Printscreen 

- Ja neću da idem linijom manjeg otpora i nisam razmišljao uopšte koga ću da nominujem ali zaista imam koga. Nominovaću Terzu i nadam se da će da ode u izolaciju jer mora da stoji iza svojih reči i dela, smatram da jedina sad persona koju treba da nominujem je on jer je za mene fuj i bljak, nije mali i zaista želim da dete bude zdravo. Ovo sa Sofijom mi je bačeno u vodu, ja ga nominujem jer je rekao meni da sam nešto potvrđivao za Milicu i gr**njak, ja ne želim o tome da diskutujem, tako da moja nominacija ide njemu. On je meni prišao i rekao da mi se izvinjava što sam ga umešao ali ću ipak poslati njega -rekao je Gastoz.

Kačavenda ima drugo mišljenje

- Što se mene tiče sukob sa Marinkovićima i ovaj njihovo moron pirat sa Kariba. Uvek se razmišljam koga od njih troje da nominujem jer su izneli brda laži i gluposti o meni, Marinković je nastavio hajku napolju o meni zaboravivši da me je sačekala smrt majke napolju, govorio je da me nema nigde i da me je ugasio. Ja nisam plaćena da se teram po emisijama sa moronima, svašta je izmišljao, da sam krala po buticima, čak mi je nameštao glasovnu gde je dokazano da je fejk i rekla sam da će krv zbog toga propišati jer sam majka dva sina. Ovu kravetinu koja iznosi baljezgariju, govorila mi je da sam nabila šorc i da me nije briga za moju majku, od sve svoje muke je ugrađivala sama silikone, ima facu kao da joj neko prdnuo pod nos i na kraju dana skraćena šakica. Nominovaću glupaču Jelenu Marinković -rekla je Milena.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Prva grupa Elitara krenula ka beloj kući  Kurir