"Njegova majka mi je rekla da ne mogu da nosim venčanicu jer nisam čista": Svekrva joj je punila glavu zajedljivim komentarima, ovo joj je najviše smetalo

Počela je da gradi odnos sa sinom svog saradnika tako što ju je vodio na preglede kod lekara, pomagao joj sa jutarnjom mučninom i slušao je kada je trebalo da „isplače“.

Shutterstock

Buduća mlada je kritikovala svoju svekrvu što joj je 'zabranila' da nosi belo na sopstvenom venčanju jer 'nije čista'. Ova 32-godišnjakinja je saznala da je trudna sa detetom svog bivšeg dečka - ali ne želeći da bude otac, napustio ju je ne razmišljajući o tome.

Bez mesta za život, kolega ju je primio u svoju kuću dok se ona dogovarala, pomirila sa vestima i ponovo stala na noge. Počela je da gradi odnos sa sinom svog saradnika tako što ju je vodio na preglede kod lekara, pomagao joj sa jutarnjom mučninom i slušao je kada je trebalo da „isplače“.

Profimedia 

Ubrzo nakon toga, počela je da izlazi sa sinom svog saradnika ali njegovi roditelji nisu bili srećni zbog toga. Rekla je na Reditu: „Moja svekrva bi davala lukave i grube komentare o mojoj težini i kako je želela da njen sin 'nađe nekoga ko bi čekao da napravi porodicu sa njim. Za sve u životu moj sin je i njegov. Verenik je jedini tata kojeg moj sin poznaje. Moj svekar bi rekao stvari poput: 'Da sam želeo da moj sin izlazi sa tobom; ja bih "Upoznao bih vas ranije", samo sam slegnula ramenima i fokusirala se na to da budem što je moguće zdravija za svoju bebu."

Godinu dana nakon što je rodila sina, ona i njen verenik objavili su vest da očekuju devojčicu. Međutim, to opet nije išlo na ruku njegovim roditeljima, koji su mrzeli pomisao da njihov sin ima dete van braka. Da bi pokušali da udovolje njegovim roditeljima, počeli su da uređuju svoje venčanje. Međutim, u ovom trenutku je njegova majka počela da pojačava mržnju. Žena je objasnila: "Rekla mi je da ne treba da nosim belu haljinu jer nisam 'čista'. Rekla je da nije 'ispravno' da nosim belu haljinu jer imam decu van braka ...Ta žena se udala tek nakon što je rodila troje dece", napisala je ova devojka.

Profimedia 

Objasnila sam joj da nijedna žena u mojoj porodici nije bila 'čista' pre udaje i da su sve nosile belo, a ja nisam imao tradicionalno venčanje; tako da 'tradicionalni' aspekti venčanja nisu bili važni. Rekla mi da uništavam "svetost" braka", dodaja je ova žena.

Profimedia 

Na kraju, par je na kraju odložio svoj veliki dan da uštedi novac uoči rođenja svog trećeg deteta. Ona je dodala: „Odlučili smo da pobegnemo i da imamo samo najbliže ljude sa nama kada se zavetujemo. Još uvek radim sve stvari koje sam planirala za naše venčanje. Nadam se da moja svekrva to mrzi. "

(Kurir.rs/M.J)