AKO HOĆETE DA PROVEDETE DAN KOD MILOŠA BOJANIĆA U VILI MORAĆETE DA IZDVOJITE MESEČNU PLATU! Komšije ga skroz ocinkarile: "On je stipsa"

Miloš Bojanić kuću izdaje, a kolege su rekle kako je stipsa zato što im ne da popust

Kurir Televizija

Folk pevač Miloš Bojanić vlasnik je brojnih nekretnina, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, a njegova vila u Sremskoj Kamenici izgleda kao pravi dvorac.

Miloš Bojanić kuću izdaje, a kolege su rekle kako je stipsa zato što im ne da popust.

- Otkrio sam javno da izdajem kuću i onda su pohrlili mnogi sa estrade, jer im je ovo bila prilika da preko agencije dođu i da vide vilu. Ma pevači su užas, čime se sve bave. Samo da bi posle mogli da me ogovaraju, da li mi je nešto jeftino unutra ili ne - rekao je Miloš jednom prilikom i dodao:

- Zato ko god da me okrene, ja ih samo prebacim na moju ženu Branku i njenu drugaricu, jer se njih dve bave rentiranjem i dogovaranjem. Eto, odmah su me popljuvali da Tini Ivanović nisam dao popust kada je snimala spot kod mene, a ja nisam ni znao da je ona iznajmila - objašnjava Miloš, dok je njegov blizak drug otkrio da je pevač takav.

This browser does not support the video element.

NE BIH DA UMREM, A DA SE NE POMIRIM SA NJIMA! Miloš Bojanić emotivno progovorio o prijateljstvu koje je prekinuto u Farmi!  kurir televizija