Uzbudljiva kulinarska avantura u emisiji "Komšiluk": Pobednici, gorke tikvice i neočekivani preokreti!

Kurir Televizija

U najnovijoj epizodi emisije "Komšiluk," kulinarski zadatak bio je priprema punjenih tikvica, a takmičenje je bilo napeto i zabavno kao i uvek. Timovi su pokazali svoj kulinarski talenat, ali i snalažljivost, jer su pre kuvanja morali da odgovore na pitanja kako bi zaradili vreme za nabavku. Ovaj put, suočili su se sa nekoliko ozbiljnih izazova - i u prodavnici i u kuhinji!

Kurir Televizija 

Valentina i Dibi iz tima 5 pokazali su se bolje u kvizu, jer je Valentina dala tri tačna odgovora, obezbedivši tako timu više vremena za nabavku. S druge strane, Vojin i Vidosav iz tima 1 uspeli su da daju samo dva tačna odgovora, zbog čega su imali manje vremena da obezbede sve što im treba za jelo.

Iako je izgledalo da će tim 5 zbog ove prednosti briljirati, sudbina je imala drugačije planove!

Kurir Televizija 

Kada su tikvice bile napunjene i servirane, očekivali smo pravo kulinarsko remek-delo, ali - oba tima su se suočila sa izazovima! Tikvice tima 5 bile su, nažalost, previše gorke, što ih je koštalo bodova. Vojin i Vidosav iz tima 1 imali su nešto bolji rezultat, pa su na kraju uspeli da dobiju više poena, iako ni njihovo jelo nije bilo na vrhuncu.

Na kraju ove epizode, situacija na rang listi je bila napeta. Tim 1 (Vidosav i Vojin) završili su sa 8 poena, ali to nije bilo dovoljno da prestignu Margaretu i Veru iz tima 2, koje su sa 9 poena postale nedeljne pobednice i plasirale se direktno u finale!

Ko ide dalje, a ko ispada?

Dva tima su završila na dnu tabele sa po 5 poena: Ljubiša i Vera iz tima 4, te Valentina i Dibi iz tima 5. Odluka ko ide dalje nije bila laka, ali sudije su odlučile - Ljubiša i Vera su se provukli zbog boljeg glavnog jela, dok su Valentina i Dibi, nažalost, napustili takmičenje.

Kurir Televizija 

Konačan rang lista nakon poslednje emisije ove nedelje:

Margareta i Vera (tim 2) - 9 poena (plasirale se u finale!)
Vidosav i Vojin (tim 1) - 8 poena
Stefan i Milan (tim 3) - 8 poena
Ljubiša i Vera (tim 4) - 5 poena (prošli dalje)
Valentina i Dibi (tim 5) - 5 poena (ispali iz takmičenja, ali imaće još jednu priliku u baražu)

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

Ocenjivanje takmičara u Komšiluku  Kurir televizija