PUSTI BRIGU SE GLEDA U AFRICI! Evo šta je major Vladimir Blažić otkrio o Stanišićki, Ovo niko nije očekivao

Ove nedelje od 16 h gosti u emisiji Pusti brigu su domaćini šou programa Komšiluk - Mirka Vasiljević, Radomir Raša Vlačić i Nataša Aksentijević.

Petar Aleksić

Emisija "Pusti brigu" koja se svake nedelje emituje na Kurir televiziji se gleda i u Africi. To je pokazala voditeljka Ljiljana Stanišić, domaćica ovog nedeljnog popodneva. Naime, njoj je drug iz vrtića, a kasnije i osnovne škole poslao video poruku sa drugog kontinenta na svetu gde poslednjih meseci boravi u mirovnoj misiji.

On je major Vladimir Blažić koji redovno prati naš zabavni program.

Privatna Arhiva  Major Vladimir Blažić podržao novinarku Ljiljanu Stanišić

- Zdravo Ljiljo i pozdrav iz Afrike! Trenutno smo 8000 kilometara daleko do tebe. Moj brat, Pablo iz Boliije i ja gledamo tvoje emisije i jedva čekamo novu epizodu sad u nedelju kada će ti gošće biti Mirka Vasiljević i Nataša Aksentijević. Samo da kažem da nisam mogao da verujem da ćeš ti postati toliko uticajna u Srbiji, jer se znamo još iz vrtića, ali, eto, postala si i tvoja emisija koju pratimo Pablo i ja nam pomaže da ostanemo u kontaktu sa Srbijom i pratimo najnovija dešavanja. Hvala ti još jednom što nas obaveštavaš i što nam pomažeš da ostanemo u kontaktu, makar i preko televizije. Je l tako Pablo? - rekao je Vladimir.

Kurir 

 Sa njim se složio i njegovkolega:

- Tako je, tako je- dobacio je vojnik iz Bolivije.

Potom je major zaključio:

- Hvala ti još jednom i jedva čekam da dođem u Srbiju, vidimo se kada dođem. Ćao- pozdravio je Vladimir našu novinarku.

Ljiljana je ovaj snimak podelila na društvenim mrežama i zahvalila se svom prijatelju iz detinjstva.

This browser does not support the video element.

Emisija pusti brigu se gleda i u Africi  Kurir

Oni su odrasli zajedno u selu Ripanj nadomak Avale. Stanišićeva je takođe imala reči hvale za Blažića:

Kurir 

- Vlada je bio najbolji đak u školi. Život i posao nas je odveo na dve različite strane,ali smo redovno u kontaktu. Ponosna sam na njega jer je predan, pošten i pravi primer dobrog čoveka i pravog roditelja. Oduševila sam se kada mi je poslao video poruku i sa zadovoljstvom sam podelila na svojim društvenim platformama. Mnogo mi je drago što se emisija gleda čak i u Africi- rekla je Ljiljana kada smo je pozvali za komentar.

Privatna Arhiva  Major Vladimir Blažić

Ove nedelje od 16 h gosti u emisiji Pusti brigu su domaćini šou programa Komšiluk - Mirka Vasiljević, Radomir Raša Vlačić i Nataša Aksentijević.

This browser does not support the video element.

PUSTI BRIGU SE03EP17  KurirTV