DUŠKO TOŠIĆ BODRI ZVEZDU, A DRUŠTVO MU PRAVI ONA! S trbina navijaju za crveno-bele, snimljeno sve (FOTO)

Sve im je potaman.

Damir Dervišagić, M.M./ATAImages

Košarkaši Crvene zvezde večeras igraju važnu utakmicu u četvrtom kolu Evrolige gde dočekuju Barselonu.

Tribine su ispunjene do poslednjeg mesta, a uzbuđenje se oseća u vazduhu. Među prisutnima, posebno je zapažena Nika Tošić, ćerka pevačice Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića.

Mlada naslednica je na utakmicu došla sa ocem, a za ovu priliku je odabrala dres Crvene zvezde, pokazujući tako svoju podršku domaćem klubu u ovom važnom okršaju.

Starsport 

Podsetimo, pop diva Jelena Karleuša, nedavno je okončala svoj brak sa Duškom, nakon 17 godina zajedničkog života.

Ona je saopštenjem i fotografijom na Instagram profilu obavestila javnost o svemu, a potom detaljno ispričala kako se osećala nakon potpisivanja papira.

Damir Dervišagić 

- Ujutru nisam dobro, ajde mogu tako da kažem. Ujutru imam tako neke...Nisam u poslednje vreme nešto tako emotivno dobro, ali kada je reč o poslu, nikada bolje i to daje jednu dobru celinu. Kako sam trenutno? Pa okej, mogu da kažem da se žene u Srbiji čudno jako ponašaju prema razvodu. Dobila sam na hiljade i hilajde poruka kada sam objavila onu sliku sa razvoda. To je zato što žene kod nas razvod doživljavaju kao smrt, kao smrt u porodicu i to je za njih smak sveta, gubitak svega što su stvarale. Ja sam imala tu sreću da sam se razvela od dva advoakta, da sam gledala mog i advokata s druge strane i gomilu nekih papira - rekla je ona.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleusa koncert u Staroj Pazovi  Privatna arhiva

Tribine su ispunjene do poslednjeg mesta, a uzbuđenje se oseća u svakom kutku ovog legendarnog stadiona. Među prisutnima, posebno je zapažena Nika Tošić, ćerka pevačice Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića.