MUŽEVI U ZATVORU, A SUPRUGE "ŠETAJU" OVE KRPICE! Evo šta su nosile Tanja i Bojana na suđenju Miljkoviću i Belivuku (FOTO)

Nemanja Nikolić

Danas je održano suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Specijalnom sudu u Beogradu, kao i njihovim suprugama Bojani i Tanji.

I pored toga što je suđenje obeležilo i svedočenje tašte Veljka Belivuka, Snežane Đorđević, ipak, veliku pažnju su privukli aksesoari supruga, kao i cene istih. 

Naime, Bojana Belivuk je "prošetala" torbu marke "Majks Kors", koja okvirno košta i do 200 evra — naravno, ukoliko su u pitanju originalni modeli.  

Kurir.rs/Nemanja Nikolić 

Sa druge strane, supruga Miljkovića, Tanja je viđena u bundi koja se procenjuje da košta oko 1.000 evra, pod pretpostavkom da je original. Pored raskošne bunde, ponela je i sunčane naočare marke "Selin", čija cena ide do do 400 evra

Kurir.rs/Nemanja Nikolić 

Pored supruga, "pokazala" se i tašta Belivuka, koja je do suda došla crnim "audijem", a kojoj se na teret stavlja da je bila fiktivni vlasnik kuće na Zvezdari, koju je prema tvrdnjama tužilaštva, novcem od kriminala gradio njen zet.

Podsećamo, danas je nastavljeno suđenje zbog optužbi da su prali novac stečen od kriminala, dok su optužnicom, pored para supružnika obuhvaćeni i Filip Ivanovski i njegova supruga Marija. Naredno suđenje je zakazano za 28. septembar. 

Kurir.rs